Ord och idéer blir levande visuella historier med Live Scribing

Marknadsföreningen i Malmö ser fram emot kommande besök av företaget, Simply Draw it Big, som är en europeisk kommunikationsbyrå för Live Scribers. De är professionella ritare som visualiserar det som sägs under föreläsningen.

Ord som blir visuella berättelser

Live Scribing är den perfekta metoden för att få människors uppmärksamhet och ett perfekt komplement till nästa strategimöte, där flera personer och avdelningar är involverade. Eller under en föreläsning för att skapa större engagemang och ge åskådarna ett vackert minne. Ett annat användbart område är konferenser, mässor och workshops. Det är en rolig och underhållande process som hjälper din publik att känna sig mer engagerad i det talade materialet och hjälper dig att skapa ett bestående intryck av eventet.

Man kan även kalla hantverket för visuellt författarskap, grafisk innehålls-support eller doodling – det handlar helt enkelt om att översätta ord och idéer till levande visuella historier.

Live_Scribing

Foto: TEDxFolketspark, Malmö. Photo by Diego Monsiváis.

Simply Draw it Big – A simple way to be understood

Simply Draw it Big grundades av Mina Legnered som i sex år jobbat med kommunikation och digital marknadsföring i Bryssel, bland annat på Europaparlamentet. Hon kom nyligen tillbaka till Malmö efter två äventyrliga år i Accra, Ghana där hon drev en Kommunikationsbyrå, specialiserad inom Meaningful Marketing. Tillsammans med Vicky Rönning och Nikki Taylor på huvudkontoret i Malmö, samt en hub i Bryssel och ett brett nätverk av Live Scribers sprider de nu sina visuella kunskaper runt om Europa för att uppmuntra till bättre kommunikation i och för organisationer.

Kontaktuppgifter: Mina Legnered, mina@simplydrawitbig.com , 0736919788

Hemsida: www.simplydrawitbig.com

Sociala medier: @simplydrawitbig

Läs mer i artikeln om ett projekt Simply Draw it Big haft med TEDx i Malmö här >>

Fotograf: Diego Monsiváis

Vi hälsar Simply Draw it Big varmt välkomna till Frukostklubben den 2 juni med föreläsningstemat “Kom igång med Content Marketing”!