Medlemsförmån

Att vara medlem i MiM innebär inte bara att du får tillgång till härliga frukost- och lunchklubbar med inspiration och nätverkande, utan du får också rabatt på Marketing Levels.

eRIK MODIG – MARKETING LEVELS

I januari höll Erik Modig en mycket uppskattad föreläsning för oss på MIM. Därmed vill vi nu tipsa om ett unikt erbjudande från Erik och hans e-learningbolag Marketing Levels. Här en hälsning från Erik:

I över ett och ett halvt decennium har jag brottats med en närmast oöverstiglig utmaning. Mitt mål har varit att utveckla en lösning som möjliggör för alla företag att ta del av den kunskap och inspiration som för närvarande endast är tillgänglig för några få företag med de rätta resurserna. Jag har strävat efter att skapa en kunskapsbas och förse alla företag med de nödvändiga verktygen för att förstå och tillämpa tillväxtinriktad marknadsföring. Vi måste bli av med gamla arbetsmetoder, otydliga strategier och känslan av att vara isolerad på marknadsavdelningen.

I några års tid har jag skapat ett kursbibliotek som alla kan få tillgång till, vilket resulterat i vad som i dag är marketinglevels.com – en e-learningplattform med över 80 kurser inom marknadsföring. Allt mitt material, alla presentationer, övningar och workshops med målet att skapa en bra struktur för ert marknadsarbete. Om du inte hittar det du söker, så kommer vi att ta fram det. Dessutom kan du alltid ställa frågor via vårt community där du också kan nätverka med andra medlemmar. Du ska få alla förutsättningar för att lyckas med er marknadsföring. 

Ordinarie pris: 6900 kr/användare/år.

MIM rabatt 10% =  6210 kr/användare/år. RABATTKOD: MIM10

Är ni flera på samma företag, hör av er till info@marketinglevels.com.

Vill ni diskutera hur vi kan hjälpa er, boka tid här: https://calendly.com/d/z9z-fdt-qpg/15-minutes-with-marketing-levels

Med vänlig hälsning,

Erik Modig