Medlemsförmåner

Att vara medlem i MiM innebär inte bara att du får tillgång till härliga frukost- och lunchklubbar med inspiration och nätverkande, utan du får också tillgång till medlemsrabatter.

eRIK MODIG – MARKETING LEVELS

I mars höll Erik Modig en mycket uppskattad föreläsning för oss på MIM. Därmed vill vi nu tipsa om ett unikt erbjudande från Erik och hans utbildningsbolag Marketing Levels. Här en hälsning från Erik: 

“I över 15 år har jag kämpat med en näst intill omöjlig uppgift. Jag vill skapa en lösning så att alla bolag kan få tillgång till den kunskap och inspiration som idag bara vissa företag har råd med eller tillgång till. Jag vill ge alla bolag verktygen för att förstå tillväxtfokuserad marknadsföring. Bort med silos. Bort med flum. Bort med att känna att man är ensam på marknadsavdelningen.

Sen en vecka tillbaka är jag närmare lösningen genom att jag då lanserade www.marketinglevels.com. I några års tid har jag skapat ett kursbibliotek som alla kan få tillgång till. Allt mitt material, alla presentationer, övningar och workshops med målet att skapa en bra struktur för ert marknadsarbete. Om du inte hittar det du söker, så kommer vi att ta fram det. Vi har även fyllt det med en funktion så att du alltid kan ställa frågor via mail eller genom att deltaga på ett Q&A-webinar. Du ska få alla förutsättningar för att lyckas med er marknadsföring. Om du inte lyckas så ska det vara mitt fel, inte ditt 😉

Ordinarie pris: 6900 kr/användare/år.

MIM rabatt 10% =  6210 kr/användare/år. RABATTKOD: MIM10

Är ni flera på samma företag, hör av er till info@marketinglevels.com.

Vill ni diskutera hur vi kan hjälpa er, boka tid här: https://calendly.com/d/z9z-fdt-qpg/15-minutes-with-marketing-levels

IHM BUSINESS SCHOOL

IHM Business School utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet. IHM erbjuder människor och företag affärsutbildningar och samarbeten, som är till nytta nu och i framtiden.

Vi som är medlemmar i MiM har också 2023 20% rabatt på IHM’s utbildningar i år inom Digital Marknadsföring:

https://www.ihm.se/utbildningar/marknadsforing/digitala-marknadsforingsutbildningar/

Anmälan sker till Elisabet Ek på mail elisabet.ek@ihm.se