Resultify blir huvudpartner inom digital kommunikation!

Resultify och Marknadsföreningen i Malmö inleder ett samarbete för kompetensutveckling och kunskapsspridning bland marknadsförare och kommunikatörer i regionen.

Få områden utvecklas så snabbt som marknadsföring och digital kommunikation. Det finns massor att lära och ta del av – kanske lite väl mycket ibland. Utmaningen i dag är för många att lyckas navigera bland alla nya verktyg och metoder och hitta det som faktiskt fungerar. Som gör arbetet mer kreativt, framgångsrikt och lönsamt.

Och varför uppfinna hjulet när det redan finns erfarenhet och kunskap bland branschkollegorna? Det här är bakgrunden till varför Resultify och Marknadsföreningen i Malmö (MiM) nu ingår ett partnerskap.

MiM har länge varit ett självklart nätverk för marknadschefer, kommunikatörer och marknadsförare som vill mötas, skapa kontakt och utbyta erfarenheter och kunskap.

Resultify å sin sida har lett utbildningar inom nya former av marknadsföring hos bland annat Berghs, IHM Business School, Medieinstitutet, Google Digitalakademin och flertalet svenska universitet.

– Vi jobbar mycket med att sprida kunskap, vilket är just vad MiM också gör så bra. MiM:s medlemmar är generellt väldigt drivna och kunniga och nätverkets events håller hög kvalitet. Därför är det något vi gärna bidrar till. Vi tror också att Resultifys spetskompetens inom digitala resultat och målstyrning är något många i branschen vill utforska och lära sig mer om, säger Anna Sandahl, marknadschef och delägare på Resultify.

“Högintressant med mätning och utvärdering av kommunikation”

Emelie Andir, verksamhetsansvarig på MiM, understryker vikten av att som marknadsförare hänga med i att den snabba utvecklingen.

– Vi ser ett stort intresse hos våra medlemmar att kontinuerligt uppdatera sig, framförallt när det gäller olika verktyg för mätning och utvärdering av olika kommunikationsinsatser. I och med vårt partnerskap med Resultify kommer vi kunna erbjuda fler sätt för våra medlemmar att växa i sina yrkesroller, något som känns oerhört roligt!

– Tillsammans har vi många spännande tankar och idéer kring vad som kan hjälpa regionens marknadsförare och kommunikatörer.

 

Se MiM:s kommande events i Malmö.

Mer om Resultify och deras tjänster.