Vi välkomnar Helio som partner!

Helio är Malmös nya centrala hot-spot och drivs av eldsjälen Jenny De Souza. Helio är platsen för dig som efterfrågar moderna kontorslösningar och som tröttnat på att dricka kaffe ensam vid köksbordet. Marknadsföreningen MIM kommer bland annat gästa Heilo den 25:e November för frukostklubben: Den attraktiva arbetsgivaren i en hybridvärld.  Då kommer vi bland annat få höra Jenny De Souzas, Site Manager på Helio K9, bästa tips för hur man skapar en flexibel och inbjudande arbetsmiljö och om magin som uppstår i mötet mellan människor. På eventet kommer även Mattias Meiczinger från Teamtailor berätta mer om employer branding och få handfasta tips kring kommunikation av arbetsgivarvarumärket. Detta vill du ej missa! 

Jenny, varför har du valt att MIM som ditt nätverk? 

Jag har varit med Mim genom åren av och till och alltid tyckt att det är ett bra nätverk med stor bredd på företag som är med och intressanta föreläsningar. När man jobbar med marknadsfrågor så är det ibland så viktigt att få lite tankar och input ifrån andra håll och det tycker jag att Mims medlemmar & föreläsare har bidragit med till mig.

Varför väljer Helio att bli partner till Mim?

Att vi som företag kan vara med och synas i samma sammanhang som Mim och även få vara en arena där vi kan visa upp vilka möjligheter som man som företag har hos oss kring möten, event eller kontorslösningar känns riktigt bra & spännande. Dessutom känns det ju riktigt bra att få vara med och bidra till att denna 90 åringen lever vidare.

Kan du berätta lite mer om Helio?

Vi har jobbat med coworking sedan 1998 och har äntligen tagit steget för att etablera oss i Öresundsregionen. Vi älskar att möte människor och att vara med när det magin mellan olika möten skapas är helt underbart. Vi erbjuder en flexibel kontorslösning till företag mitt i centrala Malmö i en riktigt härlig miljö, med gym, café & jättefina möteslokaler.