Möt vår nya styrelsemedlem Michaela Persson

Varför MIM?

Personligen uppskattar jag att det är ett relationsorienterat affärsnätverk som är kunskapshöjande. Jag gillar verkligen konceptet av föreläsningar, intressanta studiebesök i kombination med nätverkande. Mixen av frukostträffar, lunch och AW skapar flexibilitet. MIM:s tillställningar ger alltid nya insikter och intressanta diskussioner. För mig personligen har det dessutom gett uppslag till nya samarbeten, affärer såväl som vänskaper. 

Kan du berätta tre fakta om dig?

  1. Jag flyttade hemifrån till Kenya som 16 åring.
  2. Startade som 25 åring ett bemannings och rekryteringsbolag som jag drev i 7 års tid.
  3. Jag har blivit diskvalificerad i ölbryggning i SM, vilket låter betydligt coolare än vad det är.

Vilket är ditt favoritcitat? 

Jag är förtjust i Albert Einsteins citat “we can not solve our problems with the same thinking we used when we created them”. 

Vad gör du när du inte är på MIM? 

Då arbetar jag som ledarutvecklare för chefer, säljorganisationer, medarbetare och team. Bizniztools verkar för ökad lönsamhet, effektivitet och välmående. Våra träningsutvecklingsprogram utgår alltid från våra kunders specifika mål och utmaningar. Vi tränar våra kunder till framgång och följer deras utvecklingsresa över tid. Annars uppskattar jag allt som berör och utvecklar; konst, böcker, vinterbad, resor och filosofi. 

Hur ser du på MIM:s framtid? 

Malmö är en sådan pulserande stad och det vill jag att MIM ska spegla. MIM firar 90 år och har för många företag varit det självklara valet för att kunskapshöja marknadsavdelningen – det ska vi fortsätta att vara. Men för att komma dit så kan vi inte leva på gamla meriter. Vi behöver ständigt arbeta med att utveckla och arbeta för att vårt programutbud tilltalar vår målgrupp. 

Nu är det snart sommar – vilken är din favoritårstid? 

Svårt, alla har sin charm. Det är väl oftast kontrasterna som ger själva tjusningen? Jag vill säga hösten…men får genast upp ett citat jag läste “jag älskar hösten, då naturen dör”… Nu råkar jag förvisso uppskatta mörk humor, men det kanske inte är allas kopp av te…