Mim Academy: Ta plats på LinkedIn – halvdagsutbildning

LinkedIn är platsen där affärer skapas, nätverk byggs ut och nya kollegor hittas. Men hur gör vi för att uppnå det? Vill du veta mer om hur du syns och hörs, hur du skapar engagemang och uppmärksamhet?

MiM Academy har bjudit in ett proffs för att svara på dina frågor. Linda Björck är en av Sveriges ledande experter på LinkedIn och hon kommer garanterat att få dig att känna dig mer hemma på LinkedIn. 

Under denna halvdag kommer vi börja med grunderna i LinkedIn. Precis som alla sociala mediekanaler förändras förutsättningarna med jämna mellanrum. Därför börjar vi denna halvdag med grunderna i LinkedIn – så här fungerar det. Du kommer att få med dig flera konkreta tips på hur du kan arbeta, och hur du kan få bättre effekt på tiden du lägger ner.

Några få punkter som vi kommer att gå genom:

  • Gör din profil intressant och sökbar
  • Öka din synlighet
  • Lär känna LinkedIns format & vilket innehåll som fungerar
  • Få tips på smarta verktyg som sparar din tid

Det kommer att finnas tid för frågor, både under och efter utbildningen.

Ta med dig en dator – utbildningen innehåller flera övningar. 

Om dagens utbildare Linda Björck

Utbildningen leds av Linda Björck, en av Sveriges främsta LinkedIn-experter. Hon håller i över 60 utbildningar om året och ingår i en expertgrupp som har direktkontakt med LinkedIn. Hennes välfyllda och välbesökta blogg har blivit utsedd till en av Sveriges bästa 3 år i rad. Dessutom bjuder hon på en mängd tips varje vecka på LinkedIn, inklusive en livesändning varje fredag. 

Tid: 17 mars, 09.00 – 12.00

Plats: Folk Mat & Möten – Olof Palmes Plats 1, 214 44 Malmö

Pris: 995 kr inkl. moms för medlemmar (ordinarie pris 3 495 kr).
Vi bjuder på fika i pausen. Du får ett intyg efter din medverkan.

Om MiM Academy
MiM Academy är Marknadsföreningen i Malmös utbildningskoncept för dig som medlem. I mindre grupper om runt 20 personer ägnar vi en halvdag åt att djupdyka i ett specifikt ämne. Målet är att du går från utbildningen med ökad teoretisk förståelse och praktiska kunskaper. Och kanske nya kontakter. MiM Academy anordnas tillsammans med våra partners och andra inbjudna aktörer där de delar med sig av sina specialistkunskaper.