The content factory – Ingkas framgångssaga

Frukostklubb: The content factory – Ingkas framgångssaga

Som en av IKEA största retailers (Ingka) kommer vi att introducera er till den förändringsresa, som vi påbörjade för ett par år sedan i vår globala marknads- och kommunikationsorganisation – att skapa en inhouse kreativ enhet; The Content Factory.

Genom att skapa ett inhouse-team har vi lyckats nå en rad fördelar såsom att accessa affärsinformation mycket snabbare, ha en fingertoppskänsla för hur man ska låta och se ut som IKEA – och vi kan med exakthet och kort tid gå från insikt och beslut, till brief och produktion.
Men det kräver samtidigt ett mod, självinsikt och agila processer för att utmana status quo och att undvika gamla vanor.

En inspirerande presentation av:
Johan Karlfeldt och Fredrik Bengtsson, Creative Project Leaders på Content Factory, IKEA retail (Ingka Services), baserat i Malmö.

Praktiskt om eventet

MAX 100 deltagareÄr nu fullbokat. Anmäl dig till väntelistan! Ännu en god chans att få en plats.

VAR: Hubhult, Älmhultsgatan2, Malmö (Stadsbuss 10 går till Hubhult. Besöksparkering finns.)
NÄR: Torsdagen den 21:a mars kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten kommer från DM Do More, som är IKEA´s första sociala företag där vi på IKEA vill visa att ett stort globalt företag kan skapa förändring för dom många människorna i en stad. Vi vet att en av dom störta utmaningarna för en stad är människor som står utanför arbetsmarknaden, vi vill visa hur man gör för att rekrytera nya medarbetare utan det perfekta CV och skapa en värdefull och hållbar framtid både för staden men också för deras invånare…

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 395 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 17:e mars. Vi tillämpar en no show-avgift på 395 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!