Malmö goes Eurovision – och Melodifestivalpremiär 2024

2024 välkomnar Malmö världens största musiktävling Eurovision Song Contest tillbaka till Malmö.
Det blir tredje gången som Malmö står värd, senast det begav sig var 2013. Då blev det succé.
Då som nu är Karin Karlsson övergripande projektledare för Malmö stads ansvar.
På morgonens frukostträff berättar Karin Karlsson om hur stadens evenemang kommer se ut i maj 2024 och vilka visioner som finns.

Dessutom berättar Anna-Maria Havskogen om hur det är att jobba med kommunikation och PR för Melodifestivalen som har turnépremiär i Malmö den 3 februari.

Redan tidigt i veckan anländer en ansenlig mängd nationell och internationell media för att bevaka tävlingen, och en stor skara följer med under hela turnén.

Anna-Maria har jobbat med Melodifestivalen och Eurovision för SVT många gånger. Denna säsong är hon kommunikations- och pressansvarig för Melodifestivalen samt Head of Media för Team Sweden i Eurovision.

Praktiskt om eventet

VAR: Mindpark, Hyllie Boulevard 25, Malmö
NÄR: Fredagen 26.e januari kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 23:e januari. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!