Frukostklubben: Make it work – hitta styrkorna och samarbeta bättre!

Vill du få bättre insikt i hur du kan vårda dina kundrelationer och utveckla kundbemötandet? Vill du ha verktyg som hjälper dig att förstå dina kollegor, ditt team eller dig själv bättre? Varmt välkommen till höstens första frukostklubb som gästas av Annika R Malmberg!

Hur kan man se sina egna och andras styrkor samtidigt som man undviker de vanligaste konflikterna? Och hur gör man för att förstå andra – särskilt de som inte är som en själv? Under denna morgon får du insikt i hur du kan få dina viktigaste relationer i livet att fungera: med din partner dina barn eller kollegor. Olikheter är bra, men ibland kan det vara svårt att samarbeta smärtfritt. Under morgonen får du råd och verktyg för hur du kan samarbeta bättre med andra.

Annika Malmberg är entreprenör och föreläsare och har lång erfarenhet av både säljträning och ledarutveckling. Hon är certifierad i den pedagogiska modellen Insights Discovery som beskriver personlighetstyper genom färger. Annikas Malmbergs förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till en av Sveriges mest uppskattade talare.

Vill du veta mer om Annika kan du läsa mer här (öppnas i ny flik).

Praktisk information om eventet

Sista datum att anmäla sig är den 27 augusti.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms. Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer om våra olika medlemskap här.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.