Lunchwebinar med Moll Wendén: Do’s and don’ts i marknadsföring

Do’s and don’ts i din marknadsföring

I november hade vi ett mycket uppskattat event om vilka juridiska aspekter som marknadsförare behöver ta hänsyn till på sociala medier. Här kommer en föreläsning på samma tema, i ett smidigt och lättillgängligt format. Välkommen till detta webinar anordnat i samarbete med Moll Wendén!

Som marknadsförare är det viktigt att hålla sig uppdaterad kring lagar och regler för att undvika dyrköpta misstag.  I detta drygt 15 minuter långa webinar tar advokat Stephanie Stensson och jurist Jenny Forsberg, på Moll Wendén Advokatbyrå, dig igenom vad vilseledande marknadsföring är och nyheter inom lagområdet som påverkar hur du som marknadsförare kan gå tillväga när du planerar och utför marknadsaktiviteter .

De kommer bland annat ta upp:

  • Vad är vilseledande marknadsföring?
  • Exempel på vilseledande marknadsföring
  • Praktiska tips
  • Några korta om den nya spellagen

Stephanie Stensson

Stephanie är advokat och specialiserad på kommersiella tvister med rådgivning och processföring inför domstol eller skiljenämnd. Hon har stor erfarenhet av att hantera tvister som rör avtalsrätt, skadeståndsrätt och immaterialrätt (IP-rätt).

Jenny Forsberg

Jenny biträder klienter vid immaterialrättsliga frågor och i tvistelösning inom främst upphovs- och varumärkesrätt men även vid integritetsfrågor (GDPR).

 

Om webinariet

Anmälan sker via länk nedan, och du medverkar digitalt (Obs! För att det ska fungera behöver du använda Google Chrome som webbläsare). Webinariet är kostnadsfritt för alla att ta del av.