NYTT datum men kom och nätverka!

Hej på er!

Tyvärr har Johan Glennmo blivit sjuk och kommer inte på fredag. Det hoppas vi att du gör ändå! Vi har ju lunchen bokad, och ser det som en fantastisk möjlighet att ses, äta gott, nätverka och ha en riktigt härlig fredagslunch!

Lunchen serveras 11.30 och klockan 12.00 kör vi laget runt. Berätta vem du är, vad du gör och kanske något annat du vill dela med dig av. Vi avslutar vid 13.

Till dig som anmält dig! – har du inte möjlighet att komma ber vi dig att meddela detta omgående, så att vi kan informera köket.

Johan kommer istället att ta scenen den 10 juni så missa inte den chansen att se honom. Anmäl er på knappen nedan!

Vi ser fram emot att ses på fredag!

Ett gott företagande och ett starkt samhällsengagemang – att de båda går att kombinera är en grundläggande övertygelse hos Danir. De är lika stolta över en organisk tillväxt på 1 700 anställda och ett nytt SM-guld för FC Rosengård. Johan Glennmo delar hur det är att driva, utveckla och få en stor koncern att bidra till en bättre värld. 

Danir Group är ett familjeföretag ägt av familjen Dan Olofsson. Verksamheten utgörs primärt av konsultföretag fokuserade på att stödja kunder i deras digitalisering. Danir har en långsiktig syn på ägandet i sina kärninnehav och ett uttalat fokus på organisk tillväxt. Sedan 2021 finns en ny struktur där verksamheten drivs genom de fyra plattformarna Sigma, Nexer, A Society och Poolia.

Danir har en grundläggande övertygelse om att ett gott företagande innebär ett starkt samhällsengagemang. Företag, medarbetare, kunder och leverantörer är alla en del av samhället och därmed är det naturligt att bidra till ett bättre samhälle, en bättre värld. Familjen har under alla år haft ett stort engagemang i samhället, såväl lokalt som internationellt. Parallellt med att verksamheten vuxit har engagemanget följt efter. 

Johan kommer att prata om sin resa att driva, utveckla och får en stor koncern som Danir Group att bidra till en bättre värld.

Om Johan Glennmo

Johan började tidigt inom koncernen, med en paus för universitetsstudier i USA, för att sedan fortsätta sin karriär inom familjeföretaget. En karriär som tagit honom från installation av IT-system, utveckling av telefonväxlar, försäljning av dokumenthanteringsprogram, IT-chef, VD till styrelseordförande för koncernbolaget Danir. Johans ledarskap präglas av hans stora sociala engagemang, vilket har skapat en koncernkultur där samhällsengagemang fått en naturlig plats, dels lokalt men även runt om i världen.

Praktiskt om eventet

VAR: Clarion Hotel Malmö Live – Dag Hammarskjölds torg 2, 21118 Malmö
NÄR: Fredagen den 25 mars kl. 11.30-13.00
Lunch: 11.30-12.00 
Föreläsning: 12.00-13.00
Vill du avnjuter en god lunch och gott sällskap med top-notch nätverkande, kom gärna redan 11.30. Vill du bara ta del av föreläsningen, se till att vara på plats innan 12.00.

Sista datum att anmäla sig är den 23 mars kl. 12.00

Du kommer att kunna delta digitalt på presentationensdelen av denna Lunchklubb. Zoomlänken kommer att mailas ut kvällen innan till de som anmält ett digitalt deltagande.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish på plats eller faktureras i efterhand.
Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du inte avanmäler dig 48 h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!