lunchklubben: Samhällsengagemang, 10 000 anställda och ett SM-guld

Ett gott företagande och ett starkt samhällsengagemang – att de båda går att kombinera är en grundläggande övertygelse hos Danir. De är lika stolta över en organisk tillväxt på 1 700 anställda och ett nytt SM-guld för FC Rosengård. Johan Glennmo delar hur det är att driva, utveckla och få en stor koncern att bidra till en bättre värld. 

Danir Group är ett familjeföretag ägt av familjen Dan Olofsson. Verksamheten utgörs primärt av konsultföretag fokuserade på att stödja kunder i deras digitalisering. Danir har en långsiktig syn på ägandet i sina kärninnehav och ett uttalat fokus på organisk tillväxt.

Sedan 2021 finns en ny struktur där verksamheten drivs genom de fyra plattformarna Sigma, Nexer, A Society och Poolia.

Danir har en grundläggande övertygelse om att ett gott företagande innebär ett starkt samhällsengagemang. Företag, medarbetare, kunder och leverantörer är alla en del av samhället och därmed är det naturligt att bidra till ett bättre samhälle, en bättre värld.  

Familjen har under alla år haft ett stort engagemang i samhället, såväl lokalt som internationellt. Parallellt med att verksamheten vuxit har engagemanget följt efter. 

Johan kommer att prata om sin resa att driva, utveckla och får en stor koncern som Danir Group att bidra till en bättre värld.

Om Johan Glennmo

Johan började tidigt inom koncernen, med en paus för universitetsstudier i USA, för att sedan fortsätta sin karriär inom familjeföretaget. En karriär som tagit honom från installation av IT-system, utveckling av telefonväxlar, försäljning av dokumenthanteringsprogram, IT-chef, VD till styrelseordförande för koncernbolaget Danir. Johans ledarskap präglas av hans stora sociala engagemang, vilket har skapat en koncernkultur där samhällsengagemang fått en naturlig plats, dels lokalt men även runt om i världen.

Praktiskt om eventet

VAR: TBD
NÄR: Fredagen den 25 mars kl. 11.45-13.00
Vi avnjuter en god lunch och gott sällskap men top notch nätverkande.
Det erbjuds en hybridvariant av denna frukostklubb. Du kommer att kunna deltaga digitalt på presentationen delen av denna lunchklubb. Zoomlänken kommer att mailas ut kvällen innan till de som anmält ett digitalt deltagande.

Eventet är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish plats eller faktureras i efterhand. Sista datum att anmäla sig är den 23 mars kl.12.00. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig 48 h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!