Lunchklubben: Så ger du presentationen en raketstart!

Vill du ha dina kollegors eller kunders uppmärksamhet direkt? Vill du skapa nyfikenhet och intresse redan i början av din presentation? Välkommen till en lunchklubb som hjälper dig att ge dina presentationer en raketstart!

Alla som sett en Beckfilm eller Morden i Midsomer, vet att det alltid börjar med energi:  action, mordet.
Precis lika snabbt vill väl också du som håller en presentation fånga publiken? Säkert, och detta vet alla – i teorin. Men oftast blir det inte så…

I en fartfylld och konkret föreläsning ger regissören Lasse Frid nycklarna till hur du får publiken att lyssna. Du får fem tips att ta med hem och skapa din egen raketstart på firmapresentationen eller säljmötet.

Lasse Frid har erfarenhet som skådespelare, journalist och filmregissör. Sedan 1999 driver han företaget Frid & Freud (länk öppnas i nytt fönster) där han tränar kommuner och större företag i retorik och kundbemötande. Han håller även “Talarskola för knäsvaga” som blivit en populär utbildning för den som vill utveckla sin presentationsteknik.  Med kunder som Tetra Pak, Ikea, Volvo Malmö stad och Cloetta har Lasse fått insikt i många olika branscher och vad som krävs för att skapa intresse.

Foto: Andreas Paulsson

 

Fräscha lokaler hos nyöppnade Quality Hotel The Mill

Den här gången kommer vi att vara på nyöppnade The Mill – den nya kryddan i Malmö. Vi ser fram emot att vara bland de första att använda nya, fräscha konferensrum! Efter lunchklubben (ca kl. 13) kommer den som vill få en rundvisning av hotellet och övriga lokaler.

Quality Hotel The Mill
Quality Hotel The Mill

 

Praktisk information om eventet

Sista datum att anmäla sig är den 11 februari kl 12:00.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.

Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer om våra olika medlemskap här.

Frågor? Du kan alltid mejla info@mim.m.se om du undrar något!