Lunchklubben: Retorik för Underdogs – så stärker du din trovärdighet

Vad säger du när oddsen är emot dig? När du själv upplever att du är i underläge ökar lätt nervositeten. Med rätt kunskap kan du ge svar på tal! 

Underlägen kan se ut på många olika sätt och kan uppstå när du minst anar det. När andra upplever att du är i underläge riskerar du att mötas av ointresse och att ingen lyssnar på ditt budskap. Oavsett om det handlar om ett möte du är nervös inför, ett knivigt lönesamtal, eller en presentation där du snabbt behöver vinna förtroende kommer du ha nytta av den här föreläsningen.

Det här är en föreläsning som varvar teori med lättsamma övningar så att du även får chans att praktisera tipsen som du får!

Tomas Rimeika Karlsson är retorikkonsult på Snacka Snyggt, med 8 års erfarenhet och uppdrag för bland annat Universal Music, Swedbank och Spotify som meriter.

 

Praktisk information om eventet

Sista datum att anmäla sig är den 15 september kl 23:30.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms. Alla behöver anmäla sig via formuläret, är du gäst till en medlem kan du skriva namnet till medlemmen under “Övrig information”.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.

Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer om våra olika medlemskap här.

Frågor? Du kan alltid mejla info@mim.m.se om du undrar något!