Lunchklubben: Linkedin för alla

LinkedIn närmar sig 700 milj aktiva användare världen över och är nu, mer än någonsin en viktig plattform för professionellt nätverkande. Men det handlar inte enbart om att finnas på LinkedIn utan om att skapa och förvalta ett varumärke.

Flera av de som lyckats väl på LinkedIn har gjort detta genom att bygga långsiktiga relationer som ger lojala kunder och ett troget nätverk. Det börjar med en tydlig och väldefinierad profil, vilket blir ditt skyltfönster och ditt digitala visitkort. Nästa steg är att engagera dig i relevanta ämnen och diskussioner, skapa värdefullt innehåll för din målgrupp och att lära dig vårda relationerna i ditt nätverk.

Maria Karlsson är E-commerce manager och LinkedIn-coach hos Hildegun. Genom såväl granskning av personliga profiler som teamcoachning och LinkedIn-kurser coachar hon företagare, anställda och privatpersoner till att bli mer aktiva och relevanta i sitt nätverkande på LinkedIn.

Lunchföreläsningen kommer att bjuda på konkreta tips, mycket inspiration och senaste nytt kring LinkedIn.

Frågor? Du kan alltid mejla info@mim.m.se om du undrar något!

Här kan du läsa mer om våra medlemskap (öppnas i ny flik).
Praktiskt om eventet

Lunchklubben anordnas både som event på plats och som webinar. För att anordna ett så säkert event som möjligt har vi begränsat antalet deltagare på plats. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer om hygien och fysiskt avstånd. Vi ber även dig som deltagare att följa rekommendationerna som hittas på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Lunchen är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms för deltagande på plats via Swish eller kortbetalning på plats. Sista datum att anmäla sig är den 17 september kl 23.30.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen under “övrig information”.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Då vi har begränsat antalet platser som vi gärna vill ska gå till deltagare debiterar vi 250 kr inkl. moms i no show-avgift om du anmäler dig och inte kommer.