FULLBOKAT! Frukostklubben: Kundupplevelse – din främsta konkurrensfaktor?

Varför är det viktigt att ha koll på kundupplevelsen och hur kan du arbeta med den för att nå framgång i din verksamhet? Erik Sanderoth och Elin Eriksson är Business Designers på Customer Experience-byrån Valentin Experience och den här morgonen bjuder de på tips kring hur du lär känna dina kunder!

FULLBOKAT – Frukosten är för närvarande fullbokad och vi tillämpar väntelista. Har du anmält dig och fått förhinder ber vi dig att avboka så att andra kan få möjlighet.

9 av 10 företag anser att kundupplevelsen är deras främsta konkurrensverktyg. Ändå är det bara 1 av 100 som lyckas skapa en enastående kundupplevelse. Vad vet du om ditt företags olika kundgruppers respektive kundresor?

Under en timma föreläser Erik Sanderoth och Elin Eriksson om hur företags förståelse för sina kundgruppers kundresor möjliggör bättre produkter, tjänster och effektivare kommunikation. De reder ut begreppet Customer Experience och ger konkreta tips på hur man går tillväga för att lära känna sina kunder, samt hur man når implementation i ett strategiskt kundupplevelsearbete.

Elin Eriksson är Business Designer på Valentin Experience. Hon har ca 10 års erfarenhet från företag som First Flight, LOTS Design, Brandwork, Mockup innan hon började på Valentin Experience.

Erik Sanderoth är Head of CX på Valentin Experience. Med 15 års erfarenhet i branschen drev han under många år byrån Mockup som i juni 2018 slogs samman med reklambyrån Valentin & Byhr och blev Valentin Experience.

Varmt välkommen!

 

Praktisk information om eventet

Sista datum att anmäla sig är den 22 oktober kl 12.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms. Alla behöver anmäla sig via formuläret, är du gäst till en medlem kan du skriva namnet till medlemmen under “övrig information”.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.

Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer om våra olika medlemskap här.

Frågor? Du kan alltid mejla info@mim.m.se om du undrar något!