IHM: Sales & Marketing Management – påverka genom försäljning och ledarskap

I dessa tider av omställning ser vi fortfarande ett stort behov av inspiration och kunskap kring hur företag och organisationer kan hantera förändring. Som ett led i vår värdering Gemenskapande vill vi därför lyfta och samla webinars och digitala events som är intressanta för marknadsförare och säljare. 

Webinar anordnat av IHM

Sälj- och marknadsavdelningar som jobbar i silos får allt svårare att nå sina mål. Men hur bygger man då en effektiv och väl synkad marknads- och säljorganisation som fungerar i praktiken?

Kundernas köpmönster förändras, kanalerna blir fler och marknadsföringen alltmer komplex. En framgångsfaktor för att lyckas är att riva silos och istället skapa en väl synkad sälj- och marknadsorganisation, även kallat ett Smarketing team. En annan faktor är att på djupet förstå hur vi med rätt kommunikation kan påverka kunden under köpresans olika skeenden.

Välkommen att lära och inspireras av Sales & Marketing Management – utbildningen för dig som jobbar inom sälj eller marknad och vill jobba mer effektivt och pricksäkert med er marknadskommunikation och försäljning.

Möt Mia Flygring & Riki Dackén – Två av våra omtyckta IHM lärare och få en känsla för IHM Sales and Marketing Management.

Du kommer senast samma dag få en inbjudan till Microsoft Teams.

Varmt välkommen!

Har du frågor? Kontakta Alexsandra Hedström, 08 – 657 00 06