Frukostklubben: TePe – på väg mot ett klimatneutralt företag!

I maj besöker vi TePe för att höra om deras resa mot att bli mer hållbara! Då det är begränsat med platser till detta tillfälle går de i första hand till medlemmar i MiM (se nedan). 

Platserna för medlemmar släpps 17 april kl 08.00. Fr o m den 25 april kan även gäster anmäla sig, i mån av plats.

TePe är Malmöföretaget som grundades 1956 och har sedan starten valt att behålla huvudkontor, forskning och utveckling samt design och produktion i Malmö. TePe omsatte 750 Mkr under 2018, har 320 anställda i åtta länder och exporterar sina varor till över 60 länder. Nu har man bl a lanserat TePe GOOD™, en tandborste med 96% biobaserad plast.

På TePe tar man hållbarhetsfrågan på största allvar och det är redan idag en fullt integrerad del i deras affär. Under föreläsningen kommer ni att få inblick i några utav de initiativ TePe jobbar med som ska ta dem mot sitt slutgiltiga mål: att bli klimatneutrala. Förutom presentationen kommer de även erbjuda en guidad tur i TePes produktionsanläggning för den som vill och är intresserade. Presenterar gör Hanna Banica, Global Marketing Manager, och Helena Ossmer Thedius, Marketing & Innovation Director.

Vi ser fram emot en givande morgon tillsammans!

 

Praktisk information om eventet

Obs! Platserna för medlemmar släpps 17 april kl 08.00. Fr o m den 25 april kan även gäster anmäla sig, i mån av plats. Sista datum att anmäla sig är den 13 maj kl 12:00.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms. Obs! Vid detta tillfälle går platserna i första hand till medlemmar. Gäster kommer att erbjudas plats om det finns möjlighet.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.

Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer om våra olika medlemskap här.

Frågor? Du kan alltid mejla info@mim.m.se om du undrar något!