Frukostklubben: Strategisk improvisation i en föränderlig värld

I en värld av ständig förändring krävs något annat än linjärt tänkande, styrning och planering. Det handlar mer om att agera nu och situtationsanpassat, något som inte minst pandemin har lärt oss alla.

Strategisk improvisation är ett nytt sätt att tänka för den som behöver agera mer i takt med sin tid och omgivning. Tankesättet utgår från förmågan att lyckas balansera ordning och kaos, konstanter och förändring, tillit och mod och att lita på sin inre kompass.

Välkommen till frukostklubb/lunchmöte om strategisk improvisation, ett nytt sätt att tänka för alla som behöver agera i takt med sin omgivning, som behöver balansera det konstanta med förändring och ekonomisk lönsamhet med samhällsansvar och större mening.

Du kommer att få en rad ögonöppnare och konkreta råd utifrån en bas av omvärldstrender, kommunikations- och ledarskapsforskning och musikalisk improvisation samt praktiska erfarenheter från framgångsrika ledare, marknadsförare, kommunikatörer och samhällsaktörer från näringsliv, offentlig och idéburen sektor som lärt sig improvisera strategiskt.

Mötet leds av Katarina Gentzel Sandberg, Gullers Grupp som tillsammans med Jesper Falkheimer (professor strategisk kommunikation vid Lunds universitet) har gett ut två böcker på temat strategisk improvisation.

Praktiskt om eventet

VAR: Folk Mat & Möten – OLOF PALMES PLATS 1, 214 44 Malmö
NÄR: 07.30 – 09.00 Fredagen 3 december 2021
Vi börjar morgonen på bästa sätt med god frukost och gott sällskap men top notch nätverkande.

Eventet är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish plats eller faktureras i efterhand. Sista datum att anmäla sig är den 1 december kl.12.00. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!