Frukostklubben: Så skapar du superstruktur!

Att arbeta hemma innebär utmaningar, särskilt med tanke på att många av oss behöver skapa nya rutiner. Förmodligen vill du också kunna lämna arbetet när kontorstiden är över, men hur lätt är det egentligen när arbetsplatsen är i hemmet? 

Tillsammans med struktören David Stiernholm kan vi nu erbjuda en föreläsning som ger dig mer tid över till det som är viktigt – för dig och din verksamhet. 

David kommer att föreläsa om hur du med god struktur får verktygen för att organisera, fokusera och automatisera dina arbetsuppgifter. Efter föreläsningen får du med dig tankar kring hur du kan:

  • prioritera, strukturera och fokusera
  • få mer gjort på kortare tid (och alltså få mer tid över)
  • slippa stressen över allt som du måste göra
  • komma minst ett steg närmare att bli mer strukturerad
  • sätta igång med att förenkla ditt dagliga arbete direkt

Föreläsningen anordnas digitalt, deltagare ansluter via Zoom. 

David Stiernholm är struktör och sedan 2004 hjälper han människor och företag att bli mer effektiva genom bättre ordning och struktur. David anlitas av såväl väletablerade storföretag till uppstartsföretag i många olika branscher. 

David kommer utgå från många av de tips han ger i boken Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar! där du som läsare får hjälp att skapa struktur över arbetsdagen. I boken får du tips på verktyg och metoder som gör dig mer flexibel och effektiv. Här kan du beställa boken med 15 % rabatt (gäller till den 2/12-20) Rabatten dras automatiskt när du går vidare till kassan.

 

Praktiskt om eventet

Antalet deltagare på denna träff är begränsat. Har du anmält dig och får förhinder vill vi att du avbokar dig via länken som skickas ut i påminnelsemejlet några dagar innan.

Sista dag att anmäla sig är den 23 november kl 23:30.

Gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen under “övrig information”.

Inte medlem än? Läs mer om våra medlemskap här.