Frukostklubben: Podcast – den växande ljudboomen är här för att stanna!

När Internetstiftelsen publicerade årets version av ”Svenskarna och Internet” blev det tydligt att podd är en alltmer populär form! Den 22 november får MiM besök av Bauer Media för att höra mer om varför och hur man bör jobba med podcast som kanal. 

27% – dvs nästan en tredjedel av svenskarna lyssnar på podcasts varje vecka (Orvesto konsument 2019). Av internetanvändarna är det 55 % som lyssnar på poddar, och 9 % som lyssnar på podd dagligen. Vad är det som har gjort podd till en så populär form och vad ska man tänka på om man vill satsa på podd själv?

Representanter från Bauer Media ger sina bästa tips på hur man ska tänka om man vill synas i någon annans podd. Du får lära sig olika sätt att lyckas med din podcastsatsning genom att annonsera.

Utöver Bauer Media gästas frukostklubben även av två av de poddar som distribueras via deras plattform: Anna och Amanda som står bakom Influencerpodden Alla våra ligg samt Mattias Bergman som skapat Storytellingpoddarna Misslyckade brott, Misslyckade affärer och Misslyckade makthavare. De kommer att berätta om bakgrunden till respektive podd samt hur de jobbar med samarbeten med varumärken och produkter.

Varmt välkommen!

 

Praktisk information om eventet

Sista datum att anmäla sig är den 18 november kl 23:30.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via Swish eller faktura. Alla behöver anmäla sig via formuläret, är du gäst till en medlem kan du skriva namnet till medlemmen under “övrig information”.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.

Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer om våra olika medlemskap här.

Frågor? Du kan alltid mejla info@mim.m.se om du undrar något!