Frukostklubben: Mikroinfluencers och local opinion leaders – så skapar du vinnande digitala och fysiska upplevelser!

Reklamens guldålder har passerat och framtidens marknadsföring handlar istället om att få en personlig relation till varumärken och produkter. Därför inleder vi 2020 med en frukost om influencer marketing! Kom till frukostklubben den 17 januari och hör Aleksis Riihijärvi berätta om hur influencer marketing fungerar både inom B2C och B2B.

Varför betala för annonser när riktiga människor kan rekommendera dina produkter & tjänster? Influencers har alltid funnits och redan på 40-talet använde sig tobaksföretag av doktorer för att influera konsumenter till köp. Idag ser verkligheten annorlunda ut och de personer som idag förknippas med begreppet ”influencers” har blivit dyra, oåtkomliga och med dalande trovärdighet.

Det finns en ny våg av kreatörer som banar vägen i sociala medier, så kallade mikroinfluencers. Personer som har mellan 1000-10.000 följare och som med hjälp av sin kreativitet, nyfikenhet och högre trovärdighet hjälper företag på flera fronter.

Du kommer under frukosten lära dig;
– Hur ni hittar mikroinfluencers
– Vad de kan hjälpa till med och hur man går tillväga
– Hur upplevelser skapas genom riktiga människor
– Hur du som arbetar B2B ska tänka när du vill använda dig av influencers

Aleksis Riihijärvi är CSO & Partner på Boostified, en digital marknadsplats för micro influencers och varumärken. 15.000 Boostified medlemmar hjälper företag som LEGO, Libresse & KICKS att sprida budskap kring produkter och butiker i hela Norden.

Varmt välkommen!

 

Praktiskt om eventet

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish eller faktura. Sista datum att anmäla sig är den 13 januari kl 23.30.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen under “övrig information”.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!