Frukostklubben – Malmö, I Love You

Marknadsföreningen i Malmö (MiM) och Sveriges Kommunikatörer bjuder tillsammans in till en föreläsning där vi får träffa David Carlson, City Manager för Malmö, I Love You.

David Carlson har sedan han 1988 grundade möbel- och inredningsföretaget David Design haft en lång kärlekshistoria med Malmö. I samband med en föreläsning kring hållbar design som David höll i Seoul i Sydkorea för tre år sedan kom han i kontakt med den franske filmproducenten Emmanuel Benbihy; producenten bakom succéfilmerna Paris, Je T’aime, New York, I Love You och Rio, I Love You. Utifrån dessa filmer har Benbihy sedan startat det globala nätverket Cities of Love; en inkluderande rörelse och plattform för samhällsnytta och engagemang. Rörelsen har växt och engagerar nu miljontals människor i städer som Delhi, Rotterdam, Shanghai, Marseille och Berlin. Nu har turen kommit till Malmö.

Malmö, I Love You kommer att samverka med stadens invånare, företag, föreningar och andra aktörer för att skapa berättelser, aktiviteter och möten som lyfter fram stadens kreativitet, mångfald och kärlek. Vi kommer att arbeta såväl med olika berättarkoncept i text, bild och film som med initiativ och aktiviteter i staden.

Som en rörelse i samtiden växlar Malmö, I Love You sedan upp alla berättelser, aktiviteter och initiativ med hjälp av media, kommunikation och socialt nätverkande.

Den internationella långfilmen Malmö, I Love You släpps 2020 och kommer att produceras av Helena Danielsson/Brain Academy. Filmen bygger på 10 historier av 10 regissörer från 10 olika stadsdelar i Malmö. I tidigare filmer har regissörer som t ex Joel and Ethan Coen bidragit samt skådespelare som Natalie Portman, Bradley Cooper, Ethan Hawke, Maggie Gyllenhaal, Harvey Keitel och Steve Buscemi.

Malmö stad är med som officiell partner till Malmö, I Love You och bland de företag och organisationer som hittills engagerat sig finns Mellby Gård, Wihlborgs, MFF, Delphi, Grant Thornton och Axfoundation.

Kostnadsfritt för medlemmar i MIM, 250 kr inkl moms för gäster.

Sista anmälan den 5/6.

Varmt välkommen!

OBS! MiM tillämpar, precis som många andra arrangörer, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan våra evenemangs starttid. Denna avgift är 250 kr inkl moms och gäller för våra samtliga evenemang om inte annat specifikt anges.