Frukostklubben – Kommunikation, En dag på jobbet!

Alexander Grabner-Jarlung, Seniorkonsult från Presentationsteknik hälsar på Frukostklubben med en inspirerande föreläsning om Kommunikation.

I telefonen, i korridoren, på mötet, via e-post. -Ja, faktum är att vi kommunicerar i stort sett hela tiden. Frågan är bara hur duktiga vi är på det. Om vi aldrig upplever att vi måste påminna någon, repetera information eller fixa det som missförstods så är kommunikationen inget problem. Men vår situation är sällan så perfekt utan vi känner snarare igen oss i en frustration som får sitt utlopp genom att vi river oss i håret, bankar saker i bordet eller svär en tyst ramsa för oss själva.

Alexanders föreläsning om “Kommunikation” ger en inblick i hur frustrationen uppstår och hur viktigt det är att kommunicera rätt. Innehållet är perfekt för i stort sett alla företag och organisationer som vill effektivisera och utveckla sin kommunikation. Tonen i seminariet är inte bara rolig utan syftar till att ge mycket eftertanke till mottagarna och även ny kunskap om vad alla kan tänka på i framtiden i sin kommunikation.

Föreläsningen innehåller konkrete exempel på:

– När kommunicerar vi
– Hur kommunicerar vi
– Icke verbal kommunikation
– Kroppsspråk
– Spegling
– Våra revir
– Det är inte vad du säger utan hur du säger det
– Kommunikation via e-post och telefon

När: 2/3. Mingel och frukost från kl 7:00. Föreläsning 7:30 till 8:30.

Var: Centralen / Jernhusen, Gröna Hallen. Skeppsbron1, 211 20 Malmö

Kostnadsfritt för medlemmar i MIM, 250 kr exkl moms för gäster.
Sista anmälan den 28/2

Varmt välkommen!

OBS! MiM tillämpar, precis som många andra arrangörer, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan våra evenemangs starttid. Denna avgift är 200 kr ex. moms och gäller för våra samtliga evenemang om inte annat specifikt anges.