Frukostklubben: Kommer vi behöva sälja i framtiden?

Är försäljning ett framtidsyrke? Idag finns det över 6 500 globala företag som digitaliserar försäljningsprocessen. Vad gör du? Hur startar du upp och bygger varaktiga kundrelationer i hybridmiljöer? 

Tillsammans med Dan Svanfelt får vi nu möjlighet att lära oss mer om det operativa försäljningsarbetet i vardagen, där han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter om hur man blir framgångsrik inom försäljning.

Dan kommer att föreläsa och interagera med publiken i en passionerad blandning av humor och allvar, och ge konkreta exempel som du kan börja praktisera i din vardag. Några saker du kan förvänta dig är:

  • B2B trender inom försäljning
  • Vad händer i svensk industri och hur påverkar det oss?
  • Omvärldsanalys, konkreta exempel
  • Framgångsfaktorer för säljare och individer som vill påverka sin omgivning
  • Social Selling via Linkedin
  • Hur ser kopplingen mellan sälj- och marknad ut?
  • Några tips på vägen…

Föreläsningen anordnas live och du förväntas delta aktivt och ställa frågor under föreläsningen

Om Dan Svanfelt

Dan Svanfelt har drygt 25 års erfarenhet från professionell försäljning och säljledning inom svensk industri. Han är utbildad marknadsekonom på EFL, Coach i Solution Selling vid SPI och har drygt ett 50-tal ledarskaps och försäljningsutbildningar. Genom sina uppdrag har han utbildat och tränat över 100 säljare till framgång. I sitt eget säljarbete har han över 20 års erfarenhet av Key Account Management och Global Account Management. Idag arbetar Dan som Sverigechef för Baumer med att bygga upp ett säljbolag där huvuduppdraget är att automatisera och effektivisera svensk industri genom att erbjuda smarta uppkopplade sensorer.

Om Baumer Group
Baumer Group är en världsledande tillverkare av sensorer, givare, mätinstrument och komponenter för automatiserad bildbehandling. Baumer kombinerar nyskapande teknik och smarta kundanpassade lösningar för tillverknings- och processautomation, med ett brett utbud av teknologier och produkter. Med sina 2 700 medarbetare och 38 verksamheter i 19 länder har den familjeägda schweiziska koncernen en ambition att alltid arbeta nära sina kunder. Man har idag kunder i många olika branscher och skapar ett avgörande mervärde genom en hög kvalitetsnivå och stark förmåga att skapa nya innovationer inom sensorområdet.

Praktiskt om eventet

VAR: Minc, Anckargripsgatan 3, 211 19-SE Malmö
NÄR: 07.30 – 09.00 Fredagen 3 september 2021
Vi börjar morgonen på bästa sätt med god frukost och gott sällskap men top notch nätverkande.

Eventet är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish plats eller faktureras i efterhand. Sista datum att anmäla sig är den 1 september kl.12.00. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!