Frukostklubben -Kom igång med content marketing!

Blir du också stressad av hur flitiga och duktiga alla andra tycks vara med sitt content marketing arbete? Hinner du inte med det eller vet du inte hur du ska komma igång ordentligt med arbetet?

Blir du också stressad av hur flitiga och duktiga alla andra tycks vara med sitt content marketing-arbete? Hinner du inte med det eller vet du inte hur du ska komma igång ordentligt med arbetet?

Det funderade även Annette Larsson på, E-Commerce Marketing Coordinator, Procurator. Tills hon både ramlade över tips och kom fram till egna sätt för att få en struktur och verktyg som funkar för att jobba med content marketing.

Det är en av grunderna till att Procurator blivit tvåfaldig vinnare av Mynewsdesks tävling Årets nyhetsrum, däribland “Best of the best”. Den andra rör inställningen till content marketing på företaget. Generösa kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap underlättar rejält, men det finns sätt att inspirera till det.

“Sänk kraven och var inte rädd för att testa dig fram. Det finns massor av proffsiga exempel på content marketing. Se till dem för inspiration men lägg ribban på den nivå du mäktar med.” 

I det här föredraget får du höra hur Annette som är en kreativ textknådare och strukturjunkie, jobbar med content marketing på Procurator. Du får tips på hur du kan välja att jobba med och vilja jobba mer med content marketing.

När: 2/6. Mingel och frukost från kl 7:00. Föreläsning 7:30 till 8:30.

Var: Media City Evolution, Stora Varvsgatan 6A, 211 19 Malmö

Kostnadsfritt för medlemmar i MIM, 250 kr exkl moms för gäster.
Sista anmälan den 31/5.

Varmt välkommen!

OBS! MiM tillämpar, precis som många andra arrangörer, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan våra evenemangs starttid. Denna avgift är 200 kr ex. moms och gäller för våra samtliga evenemang om inte annat specifikt anges.