Frukostklubben – IKEA, Sverige och Malmö

 

Välkommen till en härlig morgon med Frukostklubben där vi är på företagsbesök hos IKEA.

Håkan Svedman Landschef för IKEA koncernen i Sverige berättar om deras arbete för att skapa en fantastisk IKEA upplevelse för de många människorna, där de befinner sig.

Håkan delar vägen framåt för IKEA i Sverige för att fler kunder ska få tillgång till vår heminredningskunskap och vårt sortiment, serviceerbjudande, inspiration och bemötande när de vill möta oss på IKEA.se, via telefon, i våra varuhus eller i Pop-Up butik i Stockholm.

Staffan Lindquist, vd för IKEA Services AB/IKEA Retail Services AB och site-manager för Hubhult berättar om bakgrunden till flytten till Malmö och vad är Hubhult förutom att vara IKEA gruppens globala mötesplats.

Därefter bjuds ni på en rundvandring i den 21 000 kvm stora byggnaden

När: 6/4 Mingel och frukost från kl 7:00. Föreläsning 7:30 till 8:30. Rundvandring efterföljande. Just nu är rundvandringen fulltecknad, men lämna en intresseanmälan om du är intresserad så återkommer vi i mån av plats

Var: IKEA, Älmhultsgatan 2, Malmö

Kostnadsfritt för medlemmar i MIM, 250 kr exkl moms för gäster.

Sista anmälan den 4/4

Varmt välkommen!

OBS! MiM tillämpar, precis som många andra arrangörer, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan våra evenemangs starttid. Denna avgift är 200 kr ex. moms och gäller för våra samtliga evenemang om inte annat specifikt anges.