Frukostklubben- Hur ska du göra för att bli efterfrågad på jobbmarknaden?

Marknadsavdelningen har gått från att vara planerad till mer agila arbetssätt där alla klick mäts för att kunna anpassa kampanjers effekt i realtid. Företag och organisationer lever i ständig förändring och eftersom medarbetare förväntas vara engagerade i verksamhetens mål måste internkommunikationen vara mer visuell och i synk med marknadskommunikationen.

Vad behöver man kunna som marknadsförare för att vara relevant på marknaden?
Hur förbereder man sig för att söka nästa jobb – och hur gör man för att istället bli uppsökt? Vilka trender det går i den här typen av jobb? Hur viktigt är det för en rekryterare att den sökande ständigt tar nya kliv uppåt i karriären? Hur bred kan en rimlig rollbeskrivning vara? Vilka krav kan man ställa på att arbetsgivaren förstår och kan förmedla vad hon behöver – vad tjänsten faktiskt innebär?

Rekryteringsexperter från Hammer & Hanborg och Mandly Search & Selection svarar på knepiga frågor, ger sin syn på en effektiv rekryteringsprocess och ger sina bästa tips till dig som funderar på nästa steg i karriären.

Moderator för den här frukostklubben med tema rekrytering, är den kreativa affärsrådgivaren Jonas Klevhag.

Du som söker jobb, eller en ny stjärna till ditt team, välkomna till MiMs frukostklubb!

När: 18/8. Mingel och frukost från kl 7:00. Föreläsning 7:30 till 8:30.

Var: Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö

Sista anmälan den 16/8.

Varmt välkommen!

OBS! MiM tillämpar, precis som många andra arrangörer, en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 48 timmar innan våra evenemangs starttid. Denna avgift är 200 kr ex. moms och gäller för våra samtliga evenemang om inte annat specifikt anges.