Frukostklubben: Gör drivkrafterna till dina superkrafter!

Varför gör vi som vi gör? Vad styr ditt och andras beteende? Vilka är de dolda drivkrafter som styr våra behov, reaktioner och handlingar? Och hur kan vi ta kontroll och navigera mer rätt i din vardag? Denna morgon får du en ny verktygslåda med konkreta råd.

Våra psykologiska behov styr oss. De har mejslats fram av evolutionen under miljoner år och hjälpt oss Homo sapiens att överleva. Det finns tre dolda drivkrafter och efter föreläsningen kommer du att veta mer om hur de styr dina handlingar. Genom att förstå hur de fungerar kan du göra drivkrafterna till dina superkrafter!

Den här föreläsningen är för alla er som träffar kunder, medarbetare och vill uppnå ett bättre klimat på arbetsplatsen. Många skratt, aha-upplevelser och konkreta verktyg väntar. Oväntade tips utlovas!

Något av innehållet – allt är kopplat till de tre dolda drivkrafterna

⭐ Förstå dig själv, dina kunder och medarbetare på ett nytt sätt – vad är det vi alla söker? Vad drivs vi av?
⭐ En ny strategi för att nå dina mål
⭐️ Få igenom dina förslag i viktiga möten på ett oväntat sätt
⭐ Konkurrens och jämförelser sker per automatik – hur kan du vända detta till något bra för dig?
⭐ Bästa sättet att vända negativa relationer till positiva
⭐ Nå fram och connecta med andra på en ny nivå
⭐ Möt framtiden genom att förstå ditt bagage

Angela Ahola är doktor i psykologi, inspirationsföreläsare och författare. För två år sedan höll hos en mycket uppskattad frukostklubb Marknadsföreningen i Malmö, och vi är väldigt glada för att hon gästar oss igen. Hennes bok, ”Dina Dolda Drivkrafter”, släpps förutom i Sverige även b.la i Kina, Ryssland, Korea, Taiwan, Ukraina och Litauen.

Praktiskt om eventet

VAR: Folk Mat & Möten – OLOF PALMES PLATS 1, 214 44 Malmö
NÄR: Fredagen den 14 januari kl. 07.30 – 09.00
Vi börjar morgonen på bästa sätt med god frukost och gott sällskap men top notch nätverkande.

Eventet är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish plats eller faktureras i efterhand. Sista datum att anmäla sig är den 12 januari kl.12.00. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig 48 h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!