Frukostklubben: Från banken via byrån till baren

En entreprenörsresa med många sidospår från finansbranschen via en reklambyrå till att bli restaurangägare. Det kanske inte handlar om vilken bransch man är i utan hur man agerar med sunt förnuft och vilka människor man omger sig med? Vilka likheter finns och vilka fördelar har man med erfarenheter från olika branscher? Hur vänder man allt det negativa i en hårt utsatt bransch under pandemin till något långsiktigt positivt när allt känns nattsvart?

Syftet med dagens ämne är att ge konkreta tips på viktiga saker att tänka på oavsett vilken bransch man verkar inom. 

  • Hur man arbetar fram ett prisvinnande koncept år efter år
  • Utmaningar med sälj och marknadsföring – och lösningar
  • Lärdomar att ta med sig från att vara anställd till att bli entreprenör
  • Skillnader och likheter i att driva företag i vitt skilda branscher

Michael Fogelqvist har varit verksam i en rad olika branscher både som anställd men också som den drivande faktorn i diverse bolag. Under de senaste 20 åren har Michael varit en framgångsrik entreprenör och bl.a drivit en reklambyrå men också ett antal restauranger. 

Idag driver Michael tillsammans med sina två kompanjoner KOL & Cocktails i Malmö och Helsingborg samt nyöppnade Yoko i Helsingborg. KOL & Cocktails är ett noga genomtänkt koncept där allt från mat och dryck till musik, inredning och inte minst bemötandet från personalen alla är lika viktiga komponenter för att skapa en helhetsupplevelse för den medvetna gästen.

Ta med en vän som blir medlem så har ni chansen att vinna en middag till ett värde av 1 000 kr på KOL & Cocktails i Malmö!

Praktiskt om eventet

VAR: Elite Hotel Plaza, Gustav Adolfs torg 49, 211 39 Malmö
NÄR: Fredagen den 17 december kl. 07.30 – 09.00
Vi börjar morgonen på bästa sätt med god frukost och gott sällskap men top notch nätverkande.

Eventet är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish plats eller faktureras i efterhand. Sista datum att anmäla sig är den 15 december kl.12.00. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!