Frukostklubben: Framgångsnycklar för lyckad förändring

Hur gör du för att behålla ett kreativt och agilt förhållningssätt på arbetet? Tränar du din hjärna? Varmt välkommen till en frukost där Johnny Sundin delar med sig av verktyg för hur du kan bli mer snabbtänkt!

Vi lever i en värld fylld av snabba förändringar – överallt! Våra företag och organisationer behöver hjärnor med flexibla synapskopplingar och agilt förhållningssätt som främsta kompetens. Där kreativa tankar och möjlighetsfokuserade mindset blir ett av organisationens vassaste vapen. Den artificiella intelligensen knackar på dörren och vi gör bäst i att träna hjärnan för att hålla den i topptrim inför framtiden.

Ta del av konkreta verktyg för hur både individen och organisationen skall bli mer snabbtänkta och öka den konkurrensmässiga kraften. Du får ta del av beteendestrategier och en inspirerande insikt i hur enkel tankegymnastik kan få organisationen att bli mer mottaglig för förändring.

Johnny Sundin är en av de mest energifulla och underhållande föreläsarna idag – med en unik, humoristisk och tydligt visualiserande berättarstil. Med en bakgrund inom event, media, möten, projektledning och kommunikation delar han med sig av erfarenheter och kunskaper kring framgångsrika förändringsnycklar.

 

Praktisk information om eventet

Sista datum att anmäla sig är den 31 maj kl 12.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms. Alla behöver anmäla sig via formuläret, är du gäst till en medlem kan du skriva namnet till medlemmen under “övrig information”.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.

Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer om våra olika medlemskap här.

Frågor? Du kan alltid mejla info@mim.m.se om du undrar något!