Frukostklubben: Företagsbesök hos glöggfabriken Saturnus – Från Världens Barn till Tareq Taylor

Den 11 oktober besöker vi Saturnus i Malmö för att lära oss mer om Malmös egna glöggfabrik, få en glimt av produktionen och höra hur de har jobbat framgångsrikt med co-branding!

Saturnus grundades på Stortorget i Malmö 1893. Dryck har alltid varit Saturnus signum och glögg och sprit var med redan från början vilket gör Saturnus till Sveriges äldsta glöggproducent. Få känner dock till att Sveriges största glögg och snapsfabrik numera finns i Malmö, närmare bestämt i Fosie där fabriken nu ligger efter att för tjugo år sedan ha växt ur de klassiska lokalerna på Lantmannagatan.

Fredrik Lamorell, Försäljning- & marknadschef, kommer att berätta om Saturnus produkt- och varumärkesresa samt hur Saturnus använt sig av olika samarbeten för att öka lönsamheten samtidigt som de stärker både företag och varumärke. Givetvis får du också lära dig hur glögg- och sprittillverkningen går till. Saturnus kommer även att bjuda på årets stora glöggnyhet – missa inte det

Varmt välkommen!

Fredrik Lamorell
Fredrik Lamorell, Försäljning- & marknadschef på Saturnus

Praktisk information om eventet

Sista datum att anmäla sig är den 7 oktober kl 12.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms. Alla behöver anmäla sig via formuläret, är du gäst till en medlem kan du skriva namnet till medlemmen under “övrig information”.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.

Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer om våra olika medlemskap här.

Frågor? Du kan alltid mejla info@mim.m.se om du undrar något!