FLYTTAT Frukostklubben

 

Uppdatering med anledning av utvecklingen kring Coronaviruset (COVID-19)

I takt med att fler fall upptäcks är det många organisationer som uppdaterar sina riktlinjer för att minska risken för smittspridning.

Vi känner ett ansvar för de träffar vi anordnar och de personer som kommer på våra träffar. Därför har vi i samråd med talaren bestämt att flytta fram denna träff.

 

 

 

 

 

Hur går man från lokalt företag till att ingå i en global koncern? Den här morgonen kommer Nordsjö att dela med sig av sin historia och insikter från den digitala resa som varumärket gjort.

Den här morgonen kommer vi att få höra om färgföretagets Nordsjös digitala resa och hur de gick från lokalt företag till att ingå i AkzoNobel, världens största färgtillverkare.

Christine Berglund, marknadschef Nordsjö, och Mikael Json Lindhe, kommunikationschef Nordsjö, kommer tillsammans att berätta om Nordsjös historia från lokalt företag till ett varumärke inom en av världens största färgkoncerner. De kommer även dela med sig av den digitala resa varumärket gjort under senare år, där både influencers och appar spelat en viktig roll.

Morgonen avslutas med att Per Nimér, designchef på Nordsjö, berättar om arkitektur, färg, kulör, design och trender inom samhälle och livsstil. Per har varit global designchef på AkzoNobel och Nordsjö i många år, är flitigt anlitad som talare världen över och är författare till boken “Våga måla”. Per sitter även i styrelsen för Color Marketing Group i USA och Färginstitutet i Stockholm.

Nordsjö är ett anrikt bolag med gedigen Malmöhistoria. 1903 grundades företaget under namnet Nordström och Sjögren och samma år öppnade den första butiken nära Gustav Adolfs Torg i Malmö. 1994 blev Nordsjö en del av AkzoNobel.

Varmt välkommen!

Praktiskt om eventet

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish eller iZettle på plats. Sista datum att anmäla sig är den 16 mars kl 23.30.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen under “övrig information”.

Som ideell förening strävar vi ständigt efter att vara en kostnadseffektiv organisation. Vid avbokning mindre än 48 timmar innan eventet eller vid no show debiterar vi 250 kr inkl. moms.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!