Frukostklubben: Den attraktiva arbetsgivaren i en hybridvärld

Vad kräver dagens arbetsmarknad av dig som arbetsgivare och hur kan du stärka ditt employer brand? Det, och mer, får vi svar på denna morgon. Mycket inspiration och insikter väntar, oavsett om du aktivt jobbar med rekrytering, är intresserad av att stärka ditt varumärke eller “bara” vill ta del av de senaste trenderna inom kommunikation och branding.

De senaste årens pandemi och förändrade arbetsmönster har gjort att hybridarbete idag är en hygienfaktor för en arbetsgivares attraktionskraft. Ja, det har till och med blivit kritiskt för framgången av ett företags employer branding-erbjudande. Samtidigt söker människor social tillhörighet och en god arbetsmiljö. Vad detta ställer för krav på kommunikation kommer Mattias Meiczinger, Sales Manager på Teamtailor, ge oss en inblick i.

Under morgonen guidar Mattias oss igenom grunderna i employer branding, innan vi fördjupar oss ytterligare i bland annat:

  • Fördelarna av ett bra employer brand – hur det kan leda till andra framgångar.
  • Aktuella trender som påverkar arbetsgivarens attraktionskraft.
  • Handfasta tips kring kommunikation av arbetsgivarvarumärket.

Under morgonen får vi dessutom ta del av Jenny De Souzas, Site Manager på Helio K9, bästa tips för hur man skapar en flexibel och inbjudande arbetsmiljö och om magin som uppstår i mötet mellan människor.

Häng med för en morgon med det bästa från två världar: kommunikation och hur vi uppfyller förväntningarna!

Om Mattias Meiczinger och Teamtailor

Mattias Meiczinger arbetar som Team Manager på Teamtailors svenska marknad. Teamtailor är plattformen för rekrytering och marknadsföring för alla typer av företag, genom vilken ni attraherar de bästa talangerna med er karriärsida, får er kandidatbank att växa, och enkelt hanterar flera rekryteringsprocesser. Mattias bär många hattar, men drivs av att coacha, vägleda och hjälpa andra att lyckas. Efter att ha tagit sin kandidatexamen i Service Management vid Lunds universitet sökte han en karriär med fokus på att hjälpa människor att växa först – och organisationer i andra hand. Under sina tre år på Teamtailor har han undersökt och utvecklat sätt för sina kunder att ge en kandidatupplevelse i världsklass, engagera sina organisationer och lyfta fram Employer brand & Employee Engagement.

Om Jenny De Souza och Helio

Jenny De Souza arbetar som Site Manager på Helio K6 i Malmö – ett helt hus med fokus på hälsa, lärande och gemenskap. Helio erbjuder flexibla kontors- och arbetsytor runt om i Sverige, med tusentals fantastiska medlemmar som spänner från ängelinvesterare till eSport-team och filmskapare och startups inom allt från drönare till ekologiskt kaffe. Med lounger, gröna oaser, gym och café – och framför allt flexibla lösningar har Helio koll på vad som krävs för en attraktiv kontorsmiljö.

Praktiskt om eventet

VAR: Helio K6, Kungsgatan 6, Malmö
NÄR: Fredagen den 25 november kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish eller kort på plats. Sista datum att anmäla sig är den 23 november. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!