Frukostklubben: Danir – samhällsengagemang, 10 000 anställda och ett SM-guld

Sigma, Nexer, A Society och Poolia. Noc Noc, United Influencers, FC Rosengård och Malmö Opera. Vad har dessa bolag gemensamt? De är alla en del av Danirs engagemang.

Lär känna en av Malmös stora entreprenörsfamiljer! Danir är det entreprenörsdrivna företaget, ägt av familjen Dan Olofsson, som har en grundläggande övertygelse om att man kan kombinera ett gott företagande med ett starkt samhällsengagemang. De är lika stolta över en organisk tillväxt på 1 700 anställda som ett nytt SM-guld för FC Rosengård. Johan Glennmo delar hur det är att driva, utveckla och få en stor koncern att bidra till en bättre värld.

Danir har en grundläggande övertygelse om att ett gott företagande innebär ett starkt samhällsengagemang. Företag, medarbetare, kunder och leverantörer är alla en del av samhället och därmed är det naturligt att bidra till ett bättre samhälle, en bättre värld. Familjen har under alla år haft ett stort engagemang i samhället, såväl lokalt som internationellt. Parallellt med att verksamheten vuxit har engagemanget följt efter.

Johan kommer att prata om sin resa att driva, utveckla och får en stor koncern som Danir Group att bidra till en bättre värld.

Om Johan Glennmo
Johan började tidigt inom koncernen, med en paus för universitetsstudier i USA, för att sedan fortsätta sin karriär inom familjeföretaget. En karriär som tagit honom från installation av IT-system, utveckling av telefonväxlar, försäljning av dokumenthanteringsprogram, IT-chef, VD till styrelseordförande för koncernbolaget Danir. Johans ledarskap präglas av hans stora sociala engagemang, vilket har skapat en koncernkultur där samhällsengagemang fått en naturlig plats, dels lokalt men även runt om i världen.

Praktiskt om eventet

VAR: Elite Hotell Plaza, Gustav Adolfs torg 49, 211 39 Malmö
NÄR: Fredagen den 10 juni kl. 07.30 – 09.00
Vi börjar morgonen på bästa sätt med god frukost kl. 7.30 och gott sällskap med top notch nätverkande. 8.00 börjar föreläsningen. Snälla var i tid.

Det erbjuds en hybrid variant av detta möte. Du kommer att kunna deltaga digitalt på företagspresentationensdelen av denna frukostklubb. Zoomlänken kommer att mailas ut kvällen innan till de som anmält ett digitalt deltagande.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish på plats eller faktureras i efterhand. Sista datum att anmäla sig är den 8 juni kl.12.00. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig 48 h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!