Frukostklubb: Varför ska du jobba med ditt varumärke?

Micco Grönholm, med sin breda erfarenhet och djupa förståelse för varumärkesbyggande, kommer att dela med sig av insikter och praktiska verktyg som hjälper dig att stärka ditt varumärke och öka din försäljning. Under föreläsningen får du bl.a. ta del av:

·  Vad som krävs för att bygga ett starkt varumärke: Kort om hur vi människor fattar beslut och varför den kunskapen är viktig för varumärkesbyggande

·  Senaste forskningen om hur varumärken fungerar: Ta del av de senaste forskningsresultaten inom varumärkesstrategi och marknadsföring (både B2C och B2B).

·  Målformulering och uppföljning: Få en inblick i hur du effektivt kan sätta upp mål för ditt varumärkesarbete samt följa upp och utvärdera dess framgång.

Nyttan för dig som medlem:

·  Få tillgång till exklusiv kunskap och verktyg som hjälper dig att stärka ditt varumärke på en konkurrensutsatt marknad.

·  Lär dig praktiska strategier för att förbättra din marknadsföring och öka din försäljning.

·  Nätverka med andra yrkesverksamma och utbyta erfarenheter och idéer.

Om föreläsaren:

Micco arbetar idag som varumärkesstrateg på F&B Happy, varumärkesgänget inom Forsman & Bodenfors. Han arbetar också som lärare på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, där han håller i en kandidatkurs i marknadsföring. Därutöver arbetar han som styrelseledamot i bl.a. Barncancerfonden och som föreläsare och coach inom marknadsföring, varumärkesutveckling och innovationsarbete. Micco har bland annat jobbat för och med B2B som Axis, Bluetooth och SSAB och kända B2C som bl a Häagen-Dazs, Therabody och Svenska Spel.

Praktiskt om eventet

VAR: Restaurant Inspira i Medicon Village, Scheelevägen 4 i Lund
NÄR: Fredagen 6:e september kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 395 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 2:a september. Vi tillämpar en no show-avgift på 395 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!