Frukostklubb: Malmö Live konserthus om digital marknadsföring och försäljning

Malmö Live Konserthus hälsar välkommen till ett frukostmöte om digital marknadsföring och försäljning 

En Sydsveriges största mötesplatser för musik och nöjen med runt 800 arrangemang årligen i alla musikgenrer – för alla åldrar.

Maria Girke Magnusson och Kenan Ganic berättar om och visar  hur strategiskt långsiktigt arbete med datainsamling och målgruppsanalys resulterade i ett nytt köpflöde och ny hemsida samt formade bolagets digitala kampanjer och försäljning. Med fokus på ”customer first”, datat och conversion lyckades Malmö Live Konserthus kommunicera med sina kunder på ett individuellt sätt. Via digital marknadsföring ökade också den digitala försäljningen.

Föreläsare:

Maria Girke Magnusson, Chef för Försäljning och CRM

Har under 20 år jobbat i olika kulturbolag i Malmö, båda i privat och olika kommunägda bolag varav de senaste 7 år på Malmö Live konserthus. Under åren på Malmö Live har jag primärt arbetat med analys av målgrupper, utveckling av processer och system kopplat till försäljning. Har ett stort intresse för den digitala världen och möjligheterna som kan gess våra besökare oavsett ålder.

Kenan Ganic, Digital tjänsteägare på E.ON Energidistribution, tidigare Digital Manager på Malmö Live.

Har genom åren utvecklat en stor förståelse för digital kommunikation, användarvänlighet och ”kunden först”. Jobbade på Malmö Live med utveckling av samtliga digitala kanaler och dess transformation från uppstart till dagens nästintill fullt databaserade arbetssätt.

Praktiskt om eventet

VAR: Malmö Live Konserthus, Dag Hammarskjölds torg 4, 211 18 Malmö
NÄR: Fredagen den 11 november kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish eller kort på plats. Sista datum att anmäla sig är den 9 november. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!