Frukostklubb: Hur skapar vi magi med storytelling?

Vad händer egentligen i kroppen när vi hör en berättelse? Och hur kan vi använda den kunskapen i vår marknadsföring? Följ med på en morgon fylld av Storytelling, magi – och glögg!

Storytelling har de senaste åren varit ett av de mest trendande orden i affärsvärlden. Men vad innebär det egentligen och hur ska man som företagare tänka? Svaren får vi av Simon Tedenvall, professionell magiker och marknadsföringskonsult, som dessutom har både ett och annat trick i rockärmen att dela:

  • Varför Storytelling är framgångsrikt
  • Hur du skapar en berättelse som sticker ut
  • Illusion + sanning = starkare upplevelser

Under morgonen får vi dessutom besök från Saturnus kategorichef Ludwig Liepe, som inleder träffen med att låta oss provsmaka årets glögg. För visst är en nätverksträff i decembermånad inte helt komplett utan Malmös godaste glögg?

Missa inte denna magiska morgon – anmäl dig redan idag!

Om Simon Tedenvall

Simon har jobbat professionellt som magiker i över tio års tid och har senaste åren även konsulterat företag och utbildat säljare i Storytelling. Simon har framför allt nischat sig mot en gren som kallas Corporate Magic, där man använder magin som ett retoriskt verktyg för att förmedla företagets budskap, något som bygger mycket på just Storytelling. Idag driver han även marknadsföringsbyrån Social M och hjälper företag med deras kommunikation och strategi på Sociala Medier.

Praktiskt om eventet

Var: Folk Mat & Möten, Olof Palmes Plats 1, 214 44 Malmö

När: Torsdagen den 8 december kl. 07.30-09.00

Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish eller kort på plats. Sista datum att anmäla sig är den 6 december. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!