Frukostklubb: Hur kommunicera i förändring?

Förändringskommunikation är mycket hett just nu.

Många organisationer står inför stora förändringar kopplat till den tekniska utvecklingen med AI, hållbarhet, en svag ekonomi med vikande lönsamhet. Många företagsledningar kommer behöva fatta tuffa beslut under 2024. Verksamheter som ändrar inriktning, organisationsförändringar, nya produkt- eller tjänsteområden och kanske till och med neddragningar. Detta är ofta svårt att förklara för kunder, medarbetare, media, investerare och andra intressenter. 

7 av 10 förändringsprojekt misslyckas och så har det varit sedan 70-talet, enligt de flesta forskarna. Ofta handlar det om bristande kommunikation kombinerat med lågt förtroende för ledningen. Med tanke på dagens förändringstakt finns det inget som pekar på att det kommer bli annorlunda. Eller?

Hur kommunicera i förändring? Vad är trenderna inom förändringskommunikation 2024? Vilka är de bästa tipsen och de största fallgroparna? 

Föreläsare:

Emil Eriksson är PR-konsult på Aspekta och är specialiserad inom förändrings- och ledarkommunikation. Han kommer närmast från olika chefsroller inom IKEA och är vice ordförande i MKB.

Praktiskt om eventet

VAR: Helio, Kungsgatan 6 i Malmö
NÄR: Torsdagen 29:e februari kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 26:e februari. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!