Frukostklubb: Framtidens Ledarskap

Under de tio senaste åren har vi hört att den fjärde industriella revolutionen kommer att förändra sättet vi skapar värde. Nya teknologier för samman fysiska, biologiska och digitala områden till något nytt, svårtolkat och på gränsen till det skrämmande.

Den 9 februari presenterar Hammer & Hanborgs grundare Christina Hammer rykande färska insikter från rapporten Framtidens ledarskap Industri 4.0 & Industri 5.0 om vilka konkreta effekter det kommer ha för det framtida ledarskapet!

I snart 30 år har Hammer & Hanborg arbetat utifrån en vision om att vara med och skapa framtidens professionella liv. Vilket de gör genom att hjälpa deras kunder med allt från rekrytering och konsultuthyrning, till utveckling av kultur och ledarskap. De gör det också genom att kontinuerligt samla in kunskap som ger dem en bild av hur arbetslivet förändras i takt med att omvärlden utvecklas.

Nu har vi analyserat enorma datamängder och sammanställt den senaste forskningen på temat framtidens ledarskap. Bakom analysen och rapporten står Peter Majanen och Lars Harefjord på Quattroporte AB på uppdrag av Hammer & Hanborg och Jurek.

Christina Hammer är en av Hammer & Hanborgs grundare tillsammans med Åsa Falkman. Hon jobbar i huvudsak med att utveckla bolagets affär genom undersökningar, spaningar, böcker, poddar mm. Från början hade Christina i princip alla roller i bolaget från att städa kontoret till att sälja och genomföra rekryterings- och hyruppdrag.Hon brinner för starka värderingar, innovation, testa nya saker och vill leda utvecklingen i branschen.

Praktiskt om eventet

VAR: Pieplows, Kockska Huset, Frans Suellsgatan 3, Malmö
NÄR: Torsdagen 9 februari kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish eller kort på plats. Sista datum att anmäla sig är den 7 februari 2023. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!