Frukostklubb: Mastering Emotional Storytelling for Maximum Impact

Fem praktiska steg för att skapa dina egna kraftfulla känslomässiga berättelser

Siffror och fakta kan vara kraftfulla, men lyckas de verkligen fånga intresset och inspirera?

I sitt föredrag utmanar Cris Hödar-Rasmussen den konventionella metoden för kommunikation och hävdar att känslomässig berättelse är nyckeln till att nå maximal påverkan. Cris ifrågasätter tanken om att enbart rationellt beslutsfattande är tillräckligt och föreslår istället att berättelser har en unik förmåga att nå det universella systemet som styr nästan alla våra beslut: våra känslor.

Cris är en entusiastisk reklamare och storyteller med över 30 års erfarenhet. Hans passion för att skapa starka emotionella band genom berättelser har resulterat i flera prisbelönta kampanjer med globalt avtryck. Under sin karriär har Cris varit ledare för kreativa team på välrenommerade byråer som McCann, Proximity, MullenLowe och VMLY&R.

Praktiskt om eventet

VAR: Nordisk Film Bio, på Mobilia köpcentrum, Per Albin Hansson väg 38C, Malmö. Det finns 5 timmars gratis parkering i Mobilia’s P-hus alt. P-garage. Infart från Trelleborgsvägen. Ingången till Nordisk Film är från torget.
NÄR: Onsdagen 15:e maj kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 395 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 9:e maj. Vi tillämpar en no show-avgift på 395 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!