Frukostklubb: Bang for the Buck 2024

Vi lever i en värld som ständigt förändras.
Krig, lågkonjunktur och ökad säkerhetsnivå påverkar inte bara våra liv, utan också hur vi bedriver affärer.
AI svävar som ett buzzword över alla branscher, och det är inte alltid lätt att veta hur man ska navigera i denna snabbföränderliga värld och faktiskt uppnå resultat.

Men oroa dig inte, för det finns tydliga trender och strategier som kan hjälpa dig att lyckas som marknadsförare i denna nya era.

Därmed har vi bjudit in populäre Erik Modig för en kommande föreläsning och workshop, där du kommer att få insikter om hur marknadsföring och försäljning smälter samman, och hur du kan dra nytta av den digitala utvecklingens snabba tempo.

Vi kommer också att utforska hur du kan injicera glädje och kreativitet i ditt marknadsarbete, för att verkligen sticka ut i mängden och få din målgrupps uppmärksamhet.

Missa inte denna chans att rusta dig med de senaste kunskaperna och verktygen som behövs för att lyckas i dagens konkurrensutsatta marknadsföringsvärld!

Praktiskt om eventet

VAR: Folk Mat & Möten, Olof Palmes Plats 1, 214 44 Malmö
NÄR: Torsdagen 18:e januari kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 15/1. 

Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!