Frukostklubb: AI och marknadsföring 2023

Hur kan du som marknadsförare bli snabbare och vassare med hjälp av AI? 

AI förändrar och kommer att förändra livet för oss marknadsförare, det är vi alla överens om, men frågan är på vilket vis och hur vi kan agera för att använda AI till vår fördel.  

Alla inom marknadsföring står nu inför stora förändringar, och denna morgon blir du uppdaterad kring den nya AI-vågen, får insikt i vilka områden som kommer förändras först och lär dig vilka AI-verktyg som är aktuella. 

Föreläsare: 

Arash Gilan en framgångsrik företagare som kopplar ihop det digitala till människan och ledarskap i allt han tar sig an. Arash är VD för ett av nordens största marknadsföringsbolag, Viva Media, som han var med och grundade.

År 2022 tilldelades han priset “Årets inspirerande ledarskap” av mätinstitutet Great Place to Work. Arash har också initierat och leder VD-podden, en podcast där han samtalar med ledare och experter om hur man bygger bolag.

Utöver detta så är Arash Gilan krönikör på Breakit och har gett ut tre stycken storsäljande böcker: Get digital or die trying (2016), Apparnas planet : människans roll i en digital värld (2019) och nya boken En djävel på e-handel (2022).

Praktiskt om eventet

VAR: Folk Mat & Möten, Olof Palmes Plats 1, 214 44 Malmö
NÄR: Torsdagen 28:e september kl. 07.30-09.00
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 25:e september. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!