Företagsgruppen Mitt i Malmö bjuder in MiM till en frukostklubb den 6 oktober.

Varmt välkomna på event med Linus Kvarnhammar från SVT-serien Hackad

Kommer du, eller ditt företag att bli hackade i år? Sannolikheten är större än du anar men det finns enkla vägar att minska risken.

Hösten 2021 släpptes TV-serien Hackad där Linus var en av de 4 hackarna. I serien hackades privatpersoner, kändisar samt företag. Linus kommer berätta lite mer ingående hur några av dess hack gick till. Utöver detta berättar Linus också om vanliga cyberhot företag står inför och vad man kan göra för att öka sin förmåga att skydda sig.
Bio: Linus är en oberoende cybersäkerhetskonsult och professionell hackare, baserad i Malmö. Han var en av fyra hackare som medverkade i serien ”Hackad” som släpptes på SVT hösten 2021. Han har över 20 års erfarenhet inom IT-branschen, varav de senaste 10 åren som penetrationstestare.

Varmt välkomna önskar vi på Mitt i Malmö!

Praktiskt om eventet

När: Torsdagen den 6:e oktober kl.07.30-09.00.
Var: 
HELIO K6, MALMÖ 

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish eller kort på plats. Sista datum att anmäla sig är den 30 september. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48 h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!