Företagsbesök: Upplev staden i staden – Mobilia, Funnys Äventyr

Hoppa på karusellen och upplev Mobilias spännande resa: förvandlingen från ett traditionellt köpcentrum till en stad-i-staden med Funny’s magiska sagovärld. Den här morgonen får du lära mer om hur Mobilia vågat satsa på något nytt och arbetat med konceptutveckling, för att locka nya målgrupper och bli en attraktiv mötesplats för hela familjen.

På plats i Funnys Äventyr kommer Maria Svensson, marknadsansvarig på Atrium Ljungberg, att ta med dig genom en resa i tiden med start år 1899, då Mobilia var en textilfabrik och en av Malmös största arbetsgivare. Sedan dess har utvecklingen bara gått framåt! Under vårt besök på Mobilia får du lära mer om deras olika satsningar för att skapa en levande mötesplats och om det viktiga hållbarhetsarbete Mobilia gör idag.

Helene Lloyd, VD på Funnys Äventyr, kommer därefter att ta med dig på en åktur i en sagovärld. På plats i Funnys Äventyr får vi se med egna ögon vad ett kulturhus för barn faktiskt är. Du får ta del av bakgrunden till satsningen, varför den går hand i hand med Mobilias värdeord och hur Funnys Äventyr är del av ett socialt hållbarhetsarbete, med nära samarbete med skolorna i och omkring staden.

Om Mobilia

Mobilia är ett av Malmös första köpcentrum. Här möts du av en härlig atmosfär, där alla människor ska känna sig välkomna. En atmosfär som låter historia och framtid, trend och tradition leva sida vid sida, precis som i resten av Malmö. På Mobilia erbjuds allt inom vård och hälsa, service, boende, shopping, restauranger, caféer, kultur och upplevelser.

Mobilia ägs av Atrium Ljungberg, ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Atrium äger, utvecklar och förvaltar fastigheter på tillväxtmarknader i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Fokus ligger på att utveckla attraktiva stadsmiljöer för kontor och handel, kompletterat med bostäder, kultur, service och utbildning. Läs mer på www.al.se

Om Funnys Äventyr

Funnys Äventyr är Malmös nya kulturhus för barn. Funnys Äventyr är först i sitt slag i södra Sverige, tack vare initiativtagaren Staffan Götestam som var med och etablerade Junibacken i Stockholm för 25 år sedan och sedan dess tyckt att det saknats kultur för barn i södra Sverige. På Funnys Äventyr får barn leka, lära och därigenom lära sig att läsa – en beprövad metod som gett gott resultat på Junibacken. Funnys intåg möjliggjorde att Mobilia kunde locka andra målgrupper och göra Mobilia till en spännande destination för hela familjen.

Praktiskt om eventet

VAR: Per Albin Hanssons väg 36D, 214 32 Malmö
NÄR: Fredagen den 20 maj kl. 7.30-9.00
Vi avnjuter en god frukost och gott sällskap men top notch nätverkande.

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish på plats eller faktureras i efterhand. Sista datum att anmäla sig är den 18 maj kl.12.00. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig 48 h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!