Företagsbesök: Malmö Chokladfabrik

Vem har inte drömt om att ha en egen chokladfabrik? Att få känna doften av rostade kakaobönor och provsmaka helt nystöpt choklad. Hos Malmö Chokladfabrik förverkligas drömmen, och vi besöker deras nya fabrik i Oxie.

Malmö Chokladfabrik skapar choklad med äkta kärlek och sprudlande entusiasm. Med högt ställda krav på alla råvaror, 100% ekologisk choklad och inga onödiga tillsatser har hållbarhetsarbetet fått en viktig roll i produktionen. Varken nötter, gluten eller soja används och det gör chokladen otroligt god och ren. Under morgonen får vi lära oss mer om detta – Malmö Chokladfabriks arbete kring positionering och produktutveckling, för att nå en ny växande marknad som strävar efter mer ekologiska och veganska produkter, såväl som en ökande exportmarknad där fairtrade är av stor vikt.

Det är självklart helt omöjligt att besöka en chokladfabrik utan att få provsmaka! Under guidning bjuds vi på smakprover och får chansen att hitta egen favorit.

Program

All tillverkning av Malmö Chokladfabriks choklad sker i deras fabrik – och för den som önskar stanna lite längre denna morgon, avslutar vi med en rundvandring i fabriken.

07.30-08.00 Frukost & mingel.
08.00-09.00 Inspirationsföreläsning av Malmö Chokladfabrik samt provsmakning av deras fina choklad.
09.00-09.30 Rundvandring i fabriken, för den som önskar.

Praktiskt om eventet

VAR: Virkesvägen 9, 238 37 Oxie
NÄR: Fredagen den 28 oktober kl. 07.30-09.00 / 9.30
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via. Swish eller kort på plats. Sista datum att anmäla sig är den 26 oktober. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!