Företagsbesök: Axis Communications i Lund

Exklusivt besök hos det snabbväxande företaget Axis Communication inklusive en guidad tur i Axis Experience Center.
Max 40 deltagare, så först till kvarn..


Axis grundades 1984 i Lund, där huvudkontoret finns än idag, och är en riktig framgångssaga.
Företaget utvecklade och marknadsförde protokollkonverterare och skrivargränssnitt för användning av persondatorskrivare. Axis Communications lanserade 1996, AXIS 200: branschens första nätverkskamera och resten är historia.
Deras erfarenhet av att arbeta med nätverksvideo- och ljudlösningar, analys och åtkomstkontroll bidrar till att skydda människor och egendom, processoptimering och ökar affärseffektivitet och informationsåtkomst.

Vi börjar vårt besök börjat med att Karin Brits, Director End Customer & Partner Marketing, kommer att berätta hur Axis, via sin indirekta affärsmodell, jobbar med marknadsföring gentemot och tillsammans med partners och slutkunder, globalt och regionalt.
Därefter får vi en guidad tur i deras nya Experience center. De kommer visa sin breda portfölj av kameror och övervakningssystem samt också visa på typiska tillämpningar inom en mängd olika områden.

Praktiskt om eventet

VAR: Axis Communications, Gränden 1, 223 69 Lund
NÄR: Torsdagen 19:e oktober kl 08.00-10.00.
Program: Kl 08.00 Frukost och mingel. Kl 08.30 Föreläsning. Kl 09.00 Guidad tur.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 250 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 16:e oktober. Vi tillämpar en no show-avgift på 250 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!