Företagsbesök: Arvet från varvet – Välkommen till Varvsstaden

Välkommen på en spännande frukostföreläsning med guidad rundtur där du får lära känna Varvsstaden, ”världens kanske mest spännande stadsdel”.

Varvsstaden är Kockums gamla område, mitt i Malmö City som just nu transformeras från tung industri till en levande stadsdel med plats för både liv och arbete. Här bevaras och transformeras många av de gamla varvsbyggnaderna och fylls med nytt liv och nytt innehåll. Broar byggs, kajkanter öppnas upp och nya mötesplatser skapas.

Under frukosten berättar Hanne Birk, utvecklingschef på Varvsstaden AB och Elin Fasth, kommunikationsansvarig, om utvecklingen av området och hur varumärket ”Varvsstaden” har vuxit fram ur platsen och de kvaliteter som finns på området.   

Varvsstaden är pionjärer i byggbranschen när det gäller att arbeta med återbruk. Genom den unika ”Materialbanken”, har man kunnat skapa ett eget cirkulärt kretslopp av material inom Varvsstaden. Under morgonen får du veta vad som händer i det stora utvecklingsprojektet och hur man nu förvaltar arvet från varvet. Det bjuds även på en guidad tur på området där du får chansen att besöka någon av de än så länge orörda Varvshallarna.

Praktiskt om eventet

Begränsat antal platser! – MAX 45 deltagare, så först till kvarn.

VAR: Stora Varvsgatan 12, 211 19 Malmö
NÄR: Torsdagen 19:e september kl. 07.30-09.30. OBS – totalt två timmar inklusive rundvandring.
Vi avnjuter en god frukost, gott sällskap och top notch nätverkande.

Frukosten är kostnadsfri för medlemmar i MiM, gäster betalar 395 kr inkl. moms via Swish på plats. Sista datum att anmäla sig är den 15/9. 

Vi tillämpar en no show-avgift på 395 kr om du anmäler dig och inte avanmäler dig senast 48h innan eventet.

Är du gäst till en medlem? Alla behöver anmäla sig via formuläret. Skriv namnet på medlemmen du är gäst till under “Övrig information”.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!