Företagarna W. bjuder in till lunch med tema ”Må bra inuti och utanpå”

Företagarna Öresund, Malmö, Lund bjuder oss medlemmar i MiM till ett lunchevent 31/5.

Hur mår vi egentligen? Vi får under den här lunchen inspiration och råd hur vi kan förbättra vårt mående både på utsidan och insidan. Eventet arrangeras med fokus på kvinnors företagande.

Sömnen i fokus!

Sömnen är ett hett ämne idag! För aldrig innan har vi varit så dåliga på återhämtning.

Men vad har sömnen för inverkan på oss, fysiskt? psykiskt? hormonellt?
Kan man sova sig snygg? frisk?        
Vad är det vi gör som stör?

Vi får lyssna till Samantha Lerviken och Hälsa som val  som genom sin inspirationsföreläsning önskar att vi ska reflektera över vår egen sömn och även se vilken inverkan den kan ha på företagets ekonomi, frisknärvaro och sjukfrånvaro.

Vi får med oss några användbara verktyg så vi känner att vi har möjlighet att påverka och förändra vår sömn samt hälsa på ett positivt sätt.

Må bra med din hud!

Bra hudvård handlar om så mycket mer än produkter. Rätt hudvård har kraften att stärka självkänslan och öka självförtroendet.

Exuviance produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga funktioner med fokus på en sund och välmående hud. 

Hudterapeut Sarah Wikström berättar mer om resultatinriktad hudvård från Exuviance och hur man kan gå till väga för att se verkliga resultat med sin hudvård.

Anmälan!

Välkommen med din anmälan redan idag!  Begränsat antal platser så först till kvarn!

Var: Företagarna Malmö, Baltzargatan 12 Malmö

När: 31 maj kl 11.45 – 13.15

Sista anmälningsdag är den 15 maj. Ange att du är medlem i MiM i fältet för övrigt.

Företagarna bjuder på en lunchsallad och du får även bjuda med dig en kvinnlig entreprenör som ännu inte upptäckt Företagarna. Din gäst anmäler du via samma formulär enligt ovan.

Välkommen, vi ser fram emot att träffas!

//Företagarna Öresund , Malmö och Lund