En eftermiddag i företagandets namn

MITT I MALMÖ önskar oss i MIM varmt välkomna till en intressant eftermiddag

Förbered dig på en högklassig företagsträff!

Först av allt, notera onsdagen den 15 november klockan 14.00-17.00 i din kalender. Mötesplatsen växer, kommande träff är en gemensam satsning där två nätverk/ företagsgrupper träffas tillsammans för ökad dynamik och affärsnytta. FIFH tillsammans med företagsgruppen Mitt i Malmö bjuder därför in till en gemensam satsning. Tillsammans ser vi till att samla ännu fler och kommer att lägga stor vikt på mingel och samtal.

Nätverksträffen gästas av två spännande personligheter med starkt engagemang i Malmös näringsliv:

Karin Karlsson, huvudansvarig för Malmö stads arrangemang under Eurovision Song Contest-finalen i maj 2024, och Niels Paarup-Petersen, centerpartistisk riksdagsledamot och partiets utbildningspolitiska talesperson. Karin är till vardags programansvarig på Malmö Live, men ledde redan 2013 Malmö stads hyllade arbete kring den förra ESC-finalen i Sverige i nära samarbete med bl a besöksnäringen. Hon är van att balansera det breda, kommersiella med den smalare kulturen och har ett djupt engagemang för social hållbarhet. Hon har dessutom bakgrund som idrottsledare för barn och unga.

Niels Paarup-Petersen är riksdagsledamot från Malmö och Centerpartiets utbildningspolitiska talesperson. Han har ett väldokumenterat engagemang i Malmös näringsliv, inte minst frågor som rör gränsöverskridande förhållanden över sundet mellan Skåne och hans födelseland Danmark. Niels säger alltid vad han tycker, exempelvis att det ska bli enklare för arbetsgivare att säga upp anställda som inte fungerar på en arbetsplats, att staten inte tar tillräckligt ansvar för Skånes energiförsörjning och att friskolor ska uppfylla tydliga kvalitetskrav för att alls få plocka ut vinst från verksamheten.

Vad kan ESC-festen få för betydelse för Malmös näringsliv? Och vad kan en riksdagsledamot rent konkret göra från Helgeandsholmen för att stimulera företagandet i rikets tredje största stad?”

På plats möter du Teddy Landén i rollen som uppskattad samtalsledare. Våra besökare får också senaste nytt från landets ledande parasportförening, FIFH Malmö. Den så samhällsnyttiga organisationen Maskrosbarn kommer också att vara på plats för att berätta mer om sin verksamhet. På plats bjuder arrangörerna på lättare förtäring med tillhörande dryck. Träffen arrangeras på landets främsta parasportcenter, FIFH-Hallen, som är en livsviktig mötesplats för många.

Varmt välkomna önskar vi på Mitt i Malmö!

Praktiskt om eventet

När: Onsdagen den 15:e november kl 14.00 -17.00.
Var: 
 FIFH-Hallen, Pildammsvägen 26 i Malmö

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i MiM. Skriv Gäst MiM i anmälan.

Sista datum att anmäla sig är den 9:e november. 

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!