Ehandel.se bjuder in MiM till emeet i malmö

Äntligen dags för Emeet Malmö igen! 

Den 8e September på Quality Hotel View i Malmö kommer vi på Ehandel.se att återigen arrangera Sveriges populäraste kunskapsevent för e-handlare som vi gjort sedan 2011: Emeet!

Emeet är ett helt kostnadsfritt event som riktar sig mot alla sveriges e-handlare och denna gången är det fokus på Expansion och Globalisering och som Huvudpartner för eventet har vi självaste Amazon som kommer vara på plats för att träffa svenska e-handlare. Inte minst eftersom Amazon vill växa med sin nysatsning Brands of Sweden där man vill att svenska varumärken enklare ska lyckas nå ut i Europa och världen. 

Dagen kommer innehålla allt ifrån trevligt mingel & nätverkande till kunskapsfyllda sessioner kring allt som e-handlare tycker är viktigt att diskutera just nu. På eftermiddagen blir det en intressant paneldiskussion kring just ämnet “Expansion utanför Sveriges gränser” tsms med Michael Lindskog, VD Rugvista, Christopher Skogfeldt Affärsutvecklingschef på Amazon & Ashkan Aghili, Marketing Manager på Pierce AB. 

Eventet avslutas sedan med en mycket trevlig 3-rätters middag där vi dessutom får besök av stand-up komikerna Victori Wu som uppträtt tillsammans med flertalet av sveriges största komiker. Det kommer bli en oförglömlig kväll där det kommer göras en och annan affär på servetten. Vi är därmed övertygade om att det kommer finnas något för alla. 

Missa inte detta! 

Jobbar du med e-handel så kan du boka din gratisbiljett till Emeet Malmö idag! 

Vill du istället Sponsra eventet för att komma i kontakt med södra Sveriges e-handlare. Kontakta oss på event@ehandel.se idag!

För info så arrangeras även Emeet Sthlm den 20e Oktober, under temat Black Friday – Do or Die. Anmäl dig till Emeet Sthlm här. 

Mvh 

Vännerna på Ehandel.se

Praktiskt om eventet

När: Torsdagen den 8:e septmeber kl.08.30-22.00.
Var: 
Quality Hotel View Malmö
Anmälan: Vid registering registera MiM Gäst under hur du har hört talas om Emeet.

Eventet är kostnadsfritt för alla medlemmar i MiM.

Frågor? Du kan alltid mejla info(at)mim.m.se om du undrar något!

Vill du läsa mer om våra medlemskap? Klicka här!